Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (158)

plakát

Ilsa: vlčice SS (1975) 

Blbost, která se tváří drsněji než skutečně je. Podle názvu jsem čekal nazi-vlkodlačí řezničinu ve stylu fiktivního traileru od Roba Zombieho ale bohužel, nic takového se nekonalo. Angličtinu v koncentračním táboře ještě snést můžu ale jiné nelogičnosti jsou jedině k smíchu, ať už je to normální šatctvo včetně bot pro zajatce, neuvěřitelně velká volnost nebo dobré figury všech zajatých, o jídlo nejspíš nebyla nouze... Samotná hlavní “velitelka” je sice sexy ale opět moc logiky nepobrala, dost pochybuji o tom, že by si nějakého vězně tak pustila k tělu. Speciální schopnosti jiných vězněných jsou už jen třešnička na dortu nepravděpodobnosti. Nadruhou stranu ale uznávám, že ve filmu takového ražení se s věrohodností moc nepočítalo. Celková kontroverznost autorům asi moc nevyšla, to by museli ukázat víc...

plakát

Infekce (2004) 

Nechápu, proč jsou všechny asijské filmy (a obzvlášť horrory) tak nehorázně nudné... Prostě se v nich nic neděje. Čas do konce jsem začal hlídat už po slabé půlhodince a to pravidelně jednou za pět minut, prostě NUDA. Děj se strašně táhne a konečná pointa je už jen slabým pokusem o šok pro diváka, který se teda určitě nekonal. Infekci už doufám nikdy neuvidím, mohl bych totiž u televize zapustit kořeny.

plakát

Invaze lupičů těl (1956) 

Dnes už kultovní sci-fi horror, ve kterém chtějí mimozemšťané nahradit lidi za své stejně vypadající klony. Postupně klonů přibývá a hlavní hrdina neví, komu může věřit – to se později použilo ve filmu The Thing. Nakonec ho i pronásledují a utrpí velký šok (opět se Thing nechal inspirovat). Má to dobrý námět, herce, hudbu a dialogy dávají smysl. Doporučuji nejen fanouškům výše zmíněných žánrů.

plakát

Invaze obřích pavouků (1975) 

Co k tomu říct, je to prostě blbost u které se musíte pousmát nad jejím provedením. :)

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Právě jsem se vrátil z kina.. Typický příklad, kdy by se nemělo dát na názory a výčitky recenzentů a pisálků. Je sice pravda, že se tam hodně kecá ale pořád to má nějaký spád a něco se děje, nekecá se o blbostech. Velký akce jsou dvě, přičemž ta druhá na konci je bombastická, prostě super. Dabing taky není tak hrozný, je stejný jako u prvního dílu, kde mi vůbec nevadil. Právě naopak, kvůli většímu počtů dialogů je to lepší, protože by se divák neustálým čtěním titulků mohl unavit (jeden příklad za všechny - Zodiac), jinak jsem vyznavač hlavně originálního znění - sem to ale prostě pasovalo. Rozhodně doporučuju a kino navštivte. A nezapomeňte na scénu po titulkách :)

plakát

Jason X (2001) 

Bezdiskuzí ten nejhorší díl Pátku třináctého, všechno je totiž v tomhle filmu tak neuvěřitelně kýčovité a laciné, až to skoro není možný. Herci jsou spíš k smíchu, počítačové triky ubohé a debilně optimistická hudba jenom otravovala. Občas nějaké to zabití bylo stylové (třeba rozprsklá zmrzlá hlava nebo spacáky) ale většinou nic moc. Uploadovaný Jason na blití.

plakát

Jeepers Creepers (2001) 

Zajímavá postava, která je trochu nevyužitá, nadruhou stranu ji ale upřesňuje o něco horší dvojka. Démon je velmi dobře udělaný a se závěrečním roztažením pařátů na hlavě vypadá ještě lépe, herci jsou obsazeni také dobře. Jenom chci upozornit na debilní dabing, který udělal nějaký kretén. Když totiž mluví některá z postav, automaticky se utlumí všechny okolní zvuky a hudba, takže se to skoro nedá poslouchat. Experti se to sice pokusili nahradit nějakým cvrlykáním cvrčků ale dopadlo to prostě příšerně. Třesničkou na dortu je občasné skákání hudby mezi dialogy, hnus!

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Megan Fox je kus, o tom není pochyb. Měla by se ale držet svých Transformerů a jiných Hollywoodských trháku, horror k ní totiž nejde, o čemž nás právě v tomto snímku přesvědčila. Příběh je dost plonkový a jednoduchý, nebudu ho tu převypravovat ale spíš ho jen tak nastíním. Jennifer se vydá do místní putiky na rockovou kapelu, v baru ale začne hořet a nějací ti lidí i uhoří. Jen nasedne do dodávky kapely a oni ji použijí k satanskému rituálu, ten se ale nepovede a ona se vrací a potřebuje žrát (lidi). Toť vše. Je to typické béčko, které vyniká díky Megan Fox ale naopak ztrácí na všem ostatním. Pokud nejste fandové Megan nebo horroru, kteří se dívají na vše, je celkem zbytečné se na tenhle film dívat. Slabý podprůměr.

plakát

Jeskyně (2005) 

Taková blbůstka jakoby předurčená na večerní program televize Nova. Ohraný a tisíckrát viděný tým, který se dostane do míst, kam údajně nevkročila lidská noha. Opak je pravdou a na naše hrdiny začnou útočit nějaké malé svině a nakonec se objeví i velká svině. Zbytečnost, která nestojí ani za jedno shlédnutí.