Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (976)

plakát

Hodinový manžel (2014) odpad!

Chcete-li se v neděli večer s rodinou maximálně nudit a naštvat tak vřele doporučuji. Mně to popudilo a urazilo. Střídalo se u mě "nudím se" pak "je mi trapně" a nakonec už jenom "kéž bych to neviděla. Pan režisér a scénárista si asi přečetl pár stupidních anekdotách a mužích a ženách, a řekl si že by tak mohl splnit sen průměrného českého idiota a natočil tuhle sr.čku. Výpovědní hodnota je minimální, uráží to jak muže, tak ženy. Celý příběh absolutně postrádá logiku, všechno je tam nepravděpodobný, a ke všemu Novotný je nesympatický a nepříjemný pro oko. Nakonec byl jediný z party mužů sympatický Matásek, ze kterého se nakonec vyklubal gay, ovšem nebyl takový debil jako ostatní. A manželka hlavní postavy by ani neměl důvod s ní zůstávat vzhledem k tomu, jak se k ní choval. Jedna blbost za druhou. Nezasmála jsem se ani jednou.

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Mně se to citový vydírání líbilo. Nechala jsem se celé tři hodiny vydírat s naprostým odevzdáním a bylo to úžasný. Šla bych hned znovu. 100% Roger Waters, jeho upřímnost, jeho trable a jeho bolesti. Naprosto jsem ho obdivovala, že se takhle nechal veřejně obnažit a podat tak ruku celému lidstvu. Ale samozřejmě, jeho princip cukr a bič zafungoval. Skvělý, úžasný, dechberoucí, neuvěřitelný. Poklona pane Mistře.

plakát

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (2004) (TV film) odpad!

Protivnej Sherlock Holmes a nesympatickým doktorem Watsonem? To je jako dát dítěti pod stromeček krásně zabalený dárek který je ve skutečnosti jen krabice od hračky. Se zápletkou, a teď budu spoilerovat, že hlavní podezřelý měl zlé dvojče? To vážně? To by mělo být zakázané! Opravdu ubohé...

plakát

Angel (2007) odpad!

Pan Ozon... Nějak mě pořád ještě nepřesvědčil. Nejdřív jsem se lekla že to je kniha od Elizabeth Taylor, a pak mi došlo že ta druhá... No, prý to mělo být vtipné! Já jsem si žádného vtipu nevšimla, takže mi to přišlo trapné, úmorné a hlavně jako story o nejnesnesitelnější dámě v celém širém světě. Její pacifismus, který měl být její nejhorší stránka, mi nakonec na ní přišel nejlepší. Moc jsem nechápala důvod zfilmování. Možná si Garai chtěla vzít ty krásné červené šaty a nebyla k tomu dobrá příležitost... Tady podle mě ťali vedle...

plakát

Hlad (2008) 

Nemám ráda pana režiséra McQueena. Jeho filmy jsou špatně natočené, a jsou to pozérské výměšky jeho ega. Hlad to zachraňuje asi tak nejvíc proto, že je natočen podle skutečné, a dost otřesné události, kterou má navíc na triku hodná tetička Maggie... Štvala mě tam ta "úžasná" dlouhá scéna bez střihu, protože to nemělo žádný záměr ani důvod. A štvalo mě i že jedna půlka je o něčem, a druhá o něčem jiném, protože to je typická režisérská nabubřelost. Pozérství. Jinak já jsem ve své podstatě docela hloupá, takže to na mě celkem dojem udělalo. Nesnáším násilí, a ráda se "kochám" tím jaké odpornosti si lidé dělají sobě navzájem. Je to docela poučné a děsivé. Takže něco ano, něco ne. Zase až tak hodně hubenej Fassbender, co se stal ještě trochu hubenějším Fassbenderem a zatáhl břicho na mě dojem nedělal.

plakát

Fish Tank (2009) 

Hlavní problém byl, že hlavní hrdinka které mělo být patnáct, vůbec na patnáct nevypadala, nehrála a nepůsobila. To by pro mě trochu šok. Jinak se mi docela líbil ten konec, kdy ona se rozhodla že než tahle nabídka, tak radši vůbec nic. Jinak mi to ale přišlo zbytečně utahané, a na takovou stopáž zase ne až tak objevné. Ano, hnusní lidé dělají hnusné věci, a většinou hnusně dopadávají. A nápad sám od sebe... Už jsem takovéhle typy filmů viděla z různých zemí dva. Chtělo by tam něco navíc, co tam nebylo. Takovéhle matlání se v blátě mi připadá trochu k ničemu... Ale snažili se!

plakát

Hanebný pancharti (2009) odpad!

Kýčovitý, agresivní, pro-násilný, proti-německý, užvaněný, strašně dlouhý, patetický, násilnický, nesympatický a trapný trhák od Tarantina jsme fakt potřebovali. Dal nám tam do toho spoustu "hvězd" a všichni padáme na zadek... Já jsem asi spadla na ten zadek už dávno, protože tohle se mnou neudělalo opravdu nic. Trochu mě to naštvalo, a trochu mě to nudilo. Ne, prostě ne. Není to dobré ani trochu.

plakát

Stud (2011) odpad!

K tomuhle se nedá moc nic napsat... Nabubřelý režisér Steve McQueen se rozhodl stádům předhodit trochu toho erotického artu a oni mu to všichni zase spapali..... Dneska už když jsi herec, tak hrát nemusíš. Dneska herci ve filmech doopravdy močí, doopravdy zvrací a doopravdy souloží. Třeba to bavilo aspoň Fassbendera, nemusel si nosit na plac oblečení.... Shame on you, crazy bastard!

plakát

Prometheus (2012) odpad!

Ridley Scott tomu teda dává! Sám by si měl napřed udělat pořádek v hlavě, a až pak točit scifi blbůstky s filozofickými myšlenkami! Tohle mi přišlo fakt trochu nenormální. Jak tohle mohou dospělý lidé stvořit a servírovat to dalším dospělým mi přijde opravdu zvláštní. Nejvíce mě pobavily scény dvou vědců, kteří se ocitnou na jiné planetě, a tam si začnou hrát se svými objevy jako malé děti, doktorku co si udělala úžasně hygienicky ošetřený císařák a vyrazila do akce, bledý obr co se rozpustil v moři, pochlapená kapitálka co se hned po probuzení z takového delšího zimního spánku pustila do kliků.... Bylo toho mnoho! Ale v první řadě tomu chybělo napětí, akce, příběh a působivost. Já jsem pořád čekala kdy to přijde, kdy mě to vtáhne, a ono to celou dobu bylo takové umělé a nemastné neslané, pak přišla rychlá vyvražďovačka, a byl konec. Velká ostuda.

plakát

12 let v řetězech (2013) odpad!

Michael Fassbender má něco do sebe, ale hraje v samých příšerných hovadinách! Asi mu to ale nevadí, protože to jsou slavné, a velmi ceněné hovadiny... Tohle byla jedna z těch větších hovadin. Absolutně mě to nešokovalo, ono je dost těžké pojmenovat si film dvanáct let v řetězech a pak čekat, že divák bude moct nějak pořádně prožívat utrpení a čekání s hlavní postavou, když ví, že to stejně celé skončí sentimentálním happyendem! Natočil to ten režisér tak, že to vůbec nepůsobilo jako dvanáct let. Přišlo mi to hlavně nechutné, přihlouplé, a nabubřelé jako sám režisér. Mně to přišlo hrozně prvoplánové, málo napínavé, a nikomu jsem tam nefandila. Přišlo mi to fakt jak hloupá pohádka s okoukanými klišé. Přitom by mě tohle téma určitě zajímalo. Nestojí za zmínku skoro nic, až na dobré herectví Sarah Paulson. Ten konec kdy se objevil dokonalej Brad Pitt a celou situaci zachránil mi přišel fakt jak od blbců, nezlobte se na mě..... Přiblblá pohádka.