Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (40)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Arnold zde má dost odlišnou roli oproti předchozím dílům série, ale i přesto film neskutečně táhne a pořád neuvěřitelně baví. Ukázal se v neskutečné formě a i ve svojem věku je tady za pořádnýho drsňáka! Klobouk dolu!

plakát

Predator Dark Ages (2015) 

Ať si zdejší kritici říkají co chtějí, to bylo prostě famózní. Super nápad zasadit predátora do středověku, nikdy předtím mě to nenapadlo, ale souboj středověkých rytířů a predátora byl prostě bomba a já poprvé od Arnolda fandil lidem. Dark ages je sice amatérský film, ale není to ani trochu poznat a jen blázen může říct, že to nebyla pecka, filmu se dá vytknout snad jen (malý spoiler!), že predátor v závěrečném souboji vytáhne meč. Takže suma sumárum naprostá bomba. Kdyby kluci udělali celovečerák, já bych na něj do toho kina šel.

plakát

King Kong 360 3-D (2010) 

Měl jsem to štěstí, že jsem to viděl naživo a bylo to opravdu úžasný :)

plakát

Zrození naděje (2009) 

Já se nemůžu pomoct, ale na rozdíl od velké části přispívajících se mi film líbil. Když si vezmu, že byl ještě k tomu pouze fanouškovský a s nízkým rozpočtem, tak naprostá bomba. Kostýmy (až na elfy :D), herci a i snaha o hudební doprovod ve stylu PP je vynikající. Dávám jasných 5* a doufám, že bude takových filmů přibývat.

plakát

Pilíře Země (2010) (seriál) 

Seriál se sice poměrně dost liší od knižní předlohy, ale i přesto mám po jeho zhlédnutí skvělý pocit. Líbilo se mi herecké obsazení a hercům jsem jejich role prostě uvěřil. Jediné co jsem nemohl přenést přes srdce byla mánička v podobě Richarda z posledních cca 2 dílů. :D Ale budiž. Dávám 90%.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Ano, ted už to pro mě není taková bomba, ale když jsem byl malej, tak jsem nesměl zmeškat jediný díl. Ten seriál jsem miloval a miluju ho pořád.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Miluju terminátora a především 2ku, Arnold jako opět vynikající a ta brokovnice mu nehorázně sekne. Pro mě spolu s 1kou nejlepší scifi film.

plakát

Já, legenda (2007) 

Já ten film opravdu miluju, ač je pravda, že smrt Sam musim vždycky přeskočit. Smith je vynikající a k tomu ještě soundtrack od Howarda. Navíc díky I am legend jsem začal poslouchat Boba Marleyho. Nikdy nezapomenu na tu samotu uprostřed vylidněného NY a tu bezmoc.

plakát

Pošetilost mocných (1971) 

Jeden z nejlepších filmů s Funesem. Ten chlap je prostě úžasnej.

plakát

Pláž (2000) 

Film na kterém jsem byl, když jsem byl poprvé v kině. Pohled z bílé pláže nádherného Phi Phi Islandu za pohrávání Mobyho Porcelain to je první co mi vyskočí. Jen mě mrzelo, že na tom kousku ráje na zemi nezůstali.