Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Vítejte v KLDR! (2008) 

Mě by jen zajímalo, jak dopadla zmiňovaná "Kim", když se tento "dokument" dostal do rukou vysoce postavených pánů v KLDR.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Film, který si zaslouží daleko více hvězdiček než ty, které je tu možno udělit. V poslední době vážně jeden z nejlepších filmů vůbec, který jsem viděl. Chápu ale, že ne každému je tento film určen, protože stále mezi námi žijí lidé, kteří svět vidí pouze ČERNOBÍLE.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Vyměnit peníze za něco pro život ještě důležitějšího? Za čas? Proč ne, když právě jím se nechá ovládat kastovní systém ještě daleko lépe.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Za občasně vtipné hlášky by se slušelo dát aspoň jednu hvězdu asi... - Např.: "Víte co miluji na téhle rodině? Tu rozmanitost! Každej den mě nasere někdo jinej!" Z hereckého obsazení mi tam seděli nejvíc asi Eva Holubová a Oldřich Kaiser.

plakát

Klauni zabijáci (1988) 

Takhle nějak vypadá asi hororový film pro děti, ne?!

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Fantastické! - Už se nemohu dočkat pokračování a dovolím si dodat, že tento film mě skutečně překvapil. Pokud jde o děj, nevadí mi vůbec poněkud průhlednější podání. Co taky čekat od filmu pojmenovaném „Rise of the Planet of the Apes“? Určitě ne, že se na Vás opičky budou koukat mile z koruny větví! Hudba byla po celou dobu příjemná a dokreslovala atmosféru. Navíc film pro mě zcela dokonale vystihl lidský charakter!!! - Tentokrát si už i rýpnu do některého z hodnotících uživatelů ČSFD, konkrétněji Enšpígl(a), který stále častěji zde vystupuje v roli netolerantního soudce cizích názorů! "Ach ty komplexy méněcennosti."

plakát

Šmoulové (2011) 

První polovina filmu je rozhodně dost zábavná, alespoň já jsem se opravdu zasmál... Hlavně Azrael je velmi vydařený a jeho posměšky směrem ke Gargamelovi mě doslova dostávali...

plakát

Rio (2011) 

I když si mi příběh líbil a na-rozdíl od některých uživatelů ČSFD mi muzikálové pojetí až tolik nevadilo, tak na daleko lepší a "vymazlenější" animované filmy tento prostě nestačí! - Na rozdíl od monologa jsem za zanimování Ria vděčný, protože osobně nejsem zastáncem zasazením do skutečného prostředí! No a pokud jde o předvidatelný děj, tak s tím se už tak nějak nechá u dětských filmů počítat, ne?

plakát

Zažít Woodstock (2009) 

Pro někoho zajímavý příběh, pro mě film, na který brzy zapomenu. Jediné co bylo na tomto filmu k zasmání, je fakt, že je to prezentováno jako komedie. „Ach jo!“