Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Klauny zabijáky nelze ani nazvat kuriozitou, protože podobně ulítlých blbostí vzniklo v osmdesátkách mraky. Poté však nezbývá nic, čím by tenhle snímek měl vyčnívat mezi jinými sci-fi filmy své doby. Jako horor, pokud nemáte fobii z klaunů, to rozhodně nazvat nelze a komediálních scén jsem napočítal přesně nula. Ve výsledku jen koukáte na pár klaunů se super maskami, jak chodí po městě a zabíjí lidi, nic víc, nic míň. Sleduje se to dobře, ale víc to nenabízí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film, v kterém nevíte jestli se smát, plakat nebo být naprosto nadšení. Celý klan Chiodoů si udělal radost, když Stephen režíruje podle scénáře Charlese a Edwarda Chiodo. Jejich nápad je překvapivě jednoduchý a až děsivý. Natočit film o klaunech z vesmíru, kteří si ve svém stanu připravují zakuklené lidi na zpáteční cestu, chtělo nejen obrovskou odvahu, ale také odhodlání. Nechápu, kdo dovolil vzniknout Klaunům zabijákům, ale pokud chcete dostat někdy dítě do cirkusu určitě mu tohle nepouštějte a pro ty starší... Už nikdy nebudu nejen na cukrovou vatu, ale i na klauna pohlížet stejně. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama