Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (287)

plakát

Divoké historky (2014) 

Aero naslepo. Jediné co mě zarazilo, že před samotnou projekcí, kino promítlo trailer na ten samý film. Škoda, že poslední 2 povídky trošku ubraly na rychlosti.

plakát

Free to Play (2014) 

Další ze snímků přibližující herní svět, tentokrát z hráčské perspektivy... nebo to je jen skrytá reklama? Tak či tak mě příběhy/dokumenty/cokoli stavějící na srdcedrásajícím příběhů, zdánlivě náhodně vybraných jedinců, přestávají bavit. Emoční injekce je k dostání na každém televizním kanálu, zcela bez jakéhokoliv čekání, tak proč tím kazit dokumenty, které by mohli být zajímavé.

plakát

Interstellar (2014) 

Emoční injekce a místy předvídatelný děj, to jsou veškeré mínusy. I přes dlouhou stopáž mi film hezky utek a zároveň se elegantně vyvaroval (vždy jen na škodu) zdlouhavým vysvětlováním, co , proč, jak, kdy a proto! Nolan mi připravil parádní surové sci-fi, které mě vtáhlo a vyplivlo až druhý den ráno, kdy hlad konečně odtrhul myšlenky od černých děr a začal řešit více pozemské věci, jako nepřipálit míchaná vejce.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Kill me once, shame on you! Kill me twice, shame on me! V popisku chybí záložka / Komedie , protože jsem se královsky bavil.

plakát

Don Jon (2013) 

As good as expected!

plakát

Gravitace (2013) 

Nejsem zrovna fanoušek Sandy B(í) a 3D projekce také moc nemusím. Hjůstn svými satelity ruší veškeré mé zásady, odpoutávám se ze sedačky do volného prostoru a náležitě si to užívám. Ještě se pořádně nadechnout!

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Pecka. Snad jedinou výtku bych měl. Nemohu se rozhodnout jestli je to lepší než jednička?

plakát

jOBS (2013) 

Čekal sem větší pecku a čekal sem příběh o jOBSovi. Na jednu stranu to něco do sebe má, ale časové skoky jsou až moc velké a zanechávají tak ty nejzajímavější otázky stále skryté. Navíc se nemohu zbavit dojmu, že tento "based on true events" příběh, působí dialogy hlavních protagonistů až moc neuvěřitelně a filmově. Ty procítěné proslovy by se hodily spíš do katastrofického filmu, kdy hlavní hrdina musí říct svá poslední slova naděje, těsně před tím, než mu asteroid zničí domovskou planetu. Nebo se tak opravdu v Americe mluví?

plakát

Ona (2013) 

Kolik let nám chybí? Mrazí mě, protože to nevypadá, že moc.