Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) odpad!

Světlý okamžik: Josef Somr a Táňa Medvecká. Ale je jasné, že tam byli sami za sebe a za jejich pěkným a vtipným projevem nestojí tvůrci ČL, kterým se přenos vůbec nepovedl.

plakát

Vzkaz (2008) (pořad) 

Hodnotím díl s panem Somrem. Stačí pár minut s člověkem s velkým Č jakým Josef Somr je a hned je líp na duši. Ještě ten den jsem pana Somra viděla v Českém lvu, pěkný projev. Bohužel po jeho odchodu z jeviště už to tak pěkné nebylo. Popravdě řečeno přenos Českého lva byl děs běs, ale to už je jiné hodnocení.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

V našich podmínkách by Lars nejspíš skončil v Bohnicích, ale měl štěstí na citlivý přístup svého okolí, které ho nechalo se svou minulostí vyrovnat se po svém. Pěkný film

plakát

Příští rok ve stejnou dobu (1978) 

Lidé se míjejí, ale většinou toho osudového člověka potkají, jen jednou. Krásný film, ač se hapyendů bojím, tady díky za něj!

plakát

Lantana (2001) 

Hledáme, co nemáme a přitom ztrácíme, co máme. A někdy to i jde vrátit se zpátky.

plakát

Roming (2007) 

milé překvapení, opravdu zábavný film

plakát

Poslední týden (2008) 

Vadil mně vypravěč, nikoliv předvídatelnost příběhu. Skvěle obsazenej film (Joshua Jackson) s příjemnou hudbou a krásnými záběry na kanadskou přírodu. Milej film.

plakát

Sekretářka (2002) 

Skvělej scénář, režie a hlavní představitelé. James Spader a Maggie Gyllenhaal tvoří nádhernou dvojici a v jejich podání je ta úchylka hodně sympatická:)

plakát

V pasti (2005) 

Je pravda, že se nabízí otázka, zda takového kalkulu a ještě tak chytře provedeného by byla schopná čtrnáctiletá holka. Ovšem ty výkony hlavních představitelů jsou natolik přesvědčivé a opravdové, že jsem se tím nezabývala. Super bylo, že průběh filmu mě jenom překvapoval, protože na začátku to vypadalo, že to bude tak a tak. Prostě, že to bude další z řady filmů o tom, jak chudák naivní holka narazí na úchyla a úchyl na svou další oběť. Navíc to, jak ten film umí manipulovat s divákem! Místy mě fakt toho kluka bylo líto a oběť jsem viděla v něm a blázna v ní. Do poslední chvíle čekáte, jak to tedy bylo, kdo to udělal, spletla se.... Dobře natočený, herecký výkony výtečný.

plakát

28 dní (2000) 

Mohl by to být dobrý film natočený dobrým evropským režisérem v evropských podmínkách, nebo alespoň, kdyby alkoholičku "nehrála" Sandra Bullock a léčebna nevypadala jak třihvězdičkový hotel, kam bych si klidně šla na pár týdnů odpočinout