Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

akční a dobře obsazený film. U tohoto filmu jsem se dost bavil a ty hlášky...podle mě velmi dobře vyrobený film. Až na pár věcí byl tento film fakt skvělý a doporučuji ho všem filmovým nadšencům a hlavně fanouškům akčních filmů. 85%

plakát

Avatar (2009) 

Velmi dobrý film, který doporučuji zhlédnout každému kdo ho ještě neviděl. Když jsem na něm byl v kině, tak jsem na hodně scén koukal s otevřenou pusou. Tento film se mi líbil v mnoha směrech: Herecké obsazení a výkon, příběh, zvuk a perfektní zpracování ( které ve 3D nabírá ještě vyšších obrátek ). Hodnotím *****

plakát

Avengers (2012) 

* za nápad * za zpracování * za herecké výkony * za hudbu + efekty * za TOTAL KNOCKOUT od Hulka xD Fakt skvělý film. viděl jsem to na úctyhodné čtyři hvězdičky, ovšem ta pořádná bitka na konci to korunovala na pět hvězd. Film rozhodně doporučuji.

plakát

European Poker Tour (2005) (pořad) 

EPT je jedna z nejlepších pokerových sérií. Český komentář není rušivý a dobře v pořadu sedí. A pro ty co píšou že poker hrají jenom gambleři, můžu říct, že jste buď blbci, nebo nevzdělaní lidi v oblasti pokeru. Víc se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože dotyční si stejně budou stát za svým i když o tom nic neví.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Fanouškům akčních filmů se film velmi zavděčí, protože akce je zde opravdu hodně a najde se zde i pár opravdu dobrých vtípků ... Na tento film bych vám doporučil zajít bez vašich drahých poloviček xD

plakát

Grotesque (2009) odpad!

Toto byla ta největší blbost jakou jsem kdy viděl. S filmem to nemělo absolutně nic společného a odehrávaní především ve dvou místnostech a se třemi herci jenom svědčí o "kvalitě". V mnoha pasážích jsem se prostě neudržel a musel jsem se začít smát (například když se useknutá letící hlava zakousne chlapovi do hlavy). Ještě teď se divím jak jsem to vůbec dokázal dokoukat do konce... ODPAD!!!

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Lepší než jednička, ale sem tam zde bylo pár zbytečně dlouhých pasáží...ovšem těch zábavných zde bylo více a ve 3D zde bylo pár doslova výtečných akčních scén. První polovina filmu byla pozvolná gradace a druhá polovina už byla naplněná akcí. Shrnuto podtrženo 70%.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Do tohoto filmu jsem šel s tím že to bude blbost. Jsem rád, že jsem se tak obrovsky spletl. Tento film je podle mě velmi dobře vyrobený. Skvělé postavy, vizuální efekty, hudba,... uvidíme co na to scénář roztahaný do tří filmů. To je tak jedna z mála výtek, že sem tam jsou scény, které akorát protahují příběh, ovšem na druhou stranu nepůsobí vůbec nudně. Filmu dávám 80% a uvidíme jak dopadnou další díly.

plakát

Iron Man (2008) 

akční, vtipné, zajímavé, neuvěřitelné a CRAZY :D...zkrátka perfektní podívaná. velmi se mi tento film líbil a dávám mu 89% :)

plakát

Iron Man 2 (2010) 

ještě akčnější a ještě bláznivější než jednička. Musím říct, že se tento díl také velmi dobře povedl a osobn se mi dvojka líbila ještě více než jednička a proto jí dávám 90% a vřele jí doporučuji dále