Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Enšpígl to celkem hezky vystihl :). Pokud někdo ujíždí na speciálních jednotkách (jako já :D), tak se bude dobře bavit.

plakát

Richard Hammond's Top Gear Uncovered (2009) 

Velmi zábavná podívaná, kořeněná britským humorem Richarda Hamstera Hammonda, jednoho z moderátorů Top Gearu. Ostatně jako všechny díly klasického Top Gearu... Perfektní je testovací okruh vytyčený pres luxusní vilu, nebo jak Richard popisuje jak je nutné se oblékat, či jakým způsobem si upravovat účes, pokud se chceme stát moderátorem a natočit si vlastní Top Gear. Prostě 62 minut skvělé zábavy.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Absolutně nejlepší seriál!!!!!!

plakát

Odcházení (2011) 

Nechápu, jak tento film může mít jen 36%!!! Nejen, že je v něm spousta filozofických myšlenek, ale současně se u filmu člověk od začátku do konce perfektně baví inteligentním humorem Václava Havla. Bohužel je takovýto neprvoplánový humor pro většinu lidí co hodnotí asi příliž složitý... btw. Myslím si, že by na CSFD mělo být dvojí hodnocení filmů. Jedno pro kohokoliv a jedno pro ty, co se o film zajímají, jako o umění. To by pak Odcházení nemělo tak málo procent. btw1. Přidávám se k těm, co nesouhlasí s hodnocením jen podle trailerů.

plakát

127 hodin (2010) 

Uplně super film, perfektní kamera, dobrej hereckej výkon Jamese Franca, ale teda ty husťárny s tou rukou byly dost maso...

plakát

Povídky z New Yorku (1989) 

Scorsese za 5*, ale bohužel zbylé dvě povídky stáhly skóre na konečné 3* a to ještě s odřenýma ušima...

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Jako děj je celkem divnej, ale některý ty hlášky fakt stoji za to :D "No, každý Jedi má jinou techniku. Aby si pročistil mysl, Mel Landau si představoval všechny své problémy sbalené do kufru. Steve Cuttle zase recitoval žalmy z Bible, což bylo..." "A co vy?" "Mně, mně pomáhal chlast..."

plakát

Počátek (2010) 

Nejlepší NEJlepší NEJLEPŠÍ zážitek, opravdu perfektní scénář, řežije, efekty a všechno. Jediné, co musím Nolanovi vytknout, je postava studentky architektury, která až podezřele zavání superhrdinskými vlastnostmi, což mi do filmu moc nesedělo. Celou dobu je lepší architekt než kdokoli před ní, chová se strašně zkušeně a moudře (včetně psychologie vztahu Doma Cobba a jeho ženy atd...) přesto, že jí je něco přes 20 a nakonec vlastně celou misi zachrání tím, že rozhodne, že se půjde ještě do další úrovně snu... Škoda, že na její postavu Nolan naložil tolik věcí, všechny postavy kromě ní byly dost uvěřitelné a realistické. Ale i tak BRAVO a 5*!!!

plakát

2012 (2009) odpad!

Tak to ne, hoši... Chyběl mi tu jen Chuck Norris :oDDDDDDD