Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Smrtelné tajemství

Smrtelné tajemství (1992)

Kněz je podezřelý z brutální vraždy mladé striptérky. Aby dokázal svou nevinu, sestoupí do světa striptýzů a pornografie a doufá, že chytí pravého vraha. Kněz je zpomalován policií a samotným vrahem. Přítel striptérky se mu snaží pomoci předtím, než přijde o život někdo další.

Steele's Law

Steele's Law (1991)

Steele (Fred Williamson), policista z Chicaga, je vyslán FBI do Dallasu v Texasu. Zdá se, že Joe Keno (Doran Ingram), bývalý Steelův nemesis, plánuje zavraždit iráckého velvyslance v USA. Steele narazí na řadu překážek. Chicagský policista se setká s nepřátelskými rasisty, bojuje s nekompetentností a drobnou žárlivostí policie v Dallasu. Mezitím se Steele snaží zastavit Kena před tím, než se irácký velvyslanec stane jeho další obětí.

Země na scestí

Země na scestí (2019)

V blízké budoucnosti, kdy Slunce ohrožuje všechny životy na Zemi, jsou vlády sjednoceny, aby uskutečnily ambiciózní plán: budovat tisíce gigantických propulzů na Zemi, abychom vytlačili naši planetu ze sluneční soustavy. Říkají tomu "Projekt putující Země". O 17 let později je plán ohrožen katastrofickým selháním, když Země cestuje u Jupitera. Tým záchranářů má pouze 37 hodin na to, aby zabránil srážce Země s Jupiterem. Mladý muž Liu Qi, jeho sestra a jeho děda se nedobrovolně podílejí na této největší záchranné misi historie. Společně se na cestě setkají s mnoha potížemi. Toto je příběh o sjednocení všech lidí, kteří čelí obrovským výzvám, o silném vztahu mezi otcem a synem a především o naději v zoufalství.

Reklama