Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (173)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Jako hororový odborník dávám tři hvězdy, čistý hororový průměr, nic extra, ale ani neurazí. Většina věcí se vyloženě dala očekávat, ono to je taky dost složité natáčet horory a vymýšlet pořád různé "lekačky", když ve většině hororech je to na podobném principu (vymyká se pouze Insidious). Jinak velmi zdlouhavý začátek o ničem, ale zase naopak nějaké scény se tvůrcům vyloženě podařily :) Herci byli taky dobře vybraní. Jak říkám - čistý průměr.

plakát

Bábovky (2020) 

Jak to asi obecně bývá - kniha mnohem lepší, než film. :) Za mě dvě a půl hvězdy. Dvě málo, tři zase moc.

plakát

Bílý oleandr (2002) 

Příběh o tom, jak pestrý život může mít jeden člověk. Krásná Michelle Pfeiffer s pronikavýma očima, ze kterých chvilkami mrazí.

plakát

Bláznivá pětka (2016) 

Tak tento film opravdu doporočuji, kdo se chce od srdce zasmát :) Nějaké scény jsou tam vážně k zasmání a to nemálo! Příjemní herci, dobrý a chytlavý děj, super kamera, nějaké záběry fakticky stály za to, a hlavně to, co se od komedie očekává - legrace se vším všudy! ;) Dlouho jsem se takto nepobavila :)

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

První polovina rozhodně mnohem lepší, než druhá.

plakát

Bratři (2023) 

Koho zajímá tato tématika, určitě film ocení, dobře natočené, výběr herců fajn. Kombinace Oskara Hese a Jana Nedbala v roli bratrů byla bezva, sedlo jim to. Přistihla jsem se, že se však místy nudím. Jinak každý si udělá obrázek, zda bratři Mašínové byli hrdinové nebo vrahové.

plakát

Broučci (1995) (seriál) 

Roztomilá pohádka :)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Velmi přeceňovaná komedie. Pokaždé, když odcházím z kina, mám spousty zážitků z filmů a vykládáme si scény, které se nám líbily, u tohoto animáčku to tak opravdu nebylo. Vlastně ani není scéna, která by se mi nějakým způsobem vryla do paměti. Vůbec. V jednu chvíli mi i padala hlava, jak mě film nudil!!! A pak, jak už je v komentářích často zmiňovaná vulgarita, tak zde je opravdu využita až moc. I ve chvílích, kdy se to nehodí. No a ten konec?!! WTF????

plakát

Bulšit (2001) 

Náhodou, tahle komedie se mi líbila, byla vtipná, příjemná a zábavná :)