Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (173)

plakát

Bratři (2023) 

Koho zajímá tato tématika, určitě film ocení, dobře natočené, výběr herců fajn. Kombinace Oskara Hese a Jana Nedbala v roli bratrů byla bezva, sedlo jim to. Přistihla jsem se, že se však místy nudím. Jinak každý si udělá obrázek, zda bratři Mašínové byli hrdinové nebo vrahové.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Nebylo to špatné - kombinace dvou výborných herců tedy Vetchýho a Trojana byla fajn. Zápletka taky dobrá, jen se to mohlo zkrátit na jeden hodinový díl, na můj vkus totiž moc zdlouhavé. Tereza Ramba opravdu zbytečně moc ukřičená, jinak dobrý. Tři hvězdy.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Slunovrat (2023) (epizoda) 

Zdejší hodnocení nechápu. Rozhodně mnohem lepší zápletka, obsazení i příběhy než kriminálka Modrava. Avšak na Bárdos si musím zvyknout. Jinak krimi předčila mé očekávání.

plakát

Grand Prix (2022) 

Výborné herecké výkony Štěpána Kozuba, Kryštofa Hádka, Anny Kameníkové a Tatiany Dykové. Za výkony a za to, že se člověk zasmál, dávám 4 hvězdy.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Děj dost zvláštní, celé se to táhlo, nudilo mě to a bylo to nekonečné... Zdejší hodnocení nechápu.

plakát

Někde mezi (2022) 

Něco mezi 2 hvězdami a 3. Pomalý spád, chvílemi nuda šeď... Ale hezká příroda, příjemní herci.

plakát

Odznak Vysočina - Zlobába (2022) (epizoda) odpad!

Tak tohle je jedna velká katastrofa!! Bez šťávy, bez grifu, bez zapálení - nuda, nuda, nuda! Což je dost smutné, protože kriminálních seriálů je mraky právě z toho důvodu, že je jednoduché je natočit. Mám ráda Michala Suchánka, avšak v roli kriminalisty fakticky ne! Nechápu výběr herců. Také si myslím, že opravdoví kriminalisté si zakrývají oči, když běží něco takového v televizi, protože jako laikovi mi přijde úplně na hlavu, když mají ve vyšetřovací místnosti člověka na výslech a přijde druhý kriminalista říct tomu, co vyslýchá před člověkem, že našli tělo té a té tam a tam. Tak tohleto víckrát neeee!!! Zlatá Šumava, Specialisté apod.

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

První polovina rozhodně mnohem lepší, než druhá.