Reklama

Reklama

Někde mezi

  • USA The In Between
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Při tragické nehodě přišla o milovaného kluka. Teď ale začíná mít pocit, že od něj ze záhrobí dostává různá znamení. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to nevyzeralo vôbec zle, ale napokon sa senzácia nekonala a okrem peknej a nápaditej pointy to bola typická retrospektívna romantická dráma s typickou schémou Lásky. Veľkou prednosťou celého filmu boli dialógy, najmä tie intelektuálne medzi Tessou a Skylarom. Ale inak mi postava Tessy presne pripomínala Elle, ktorú Joey King stvárnila v trilógii The Kissing Booth - sebecká, nevyrovnaná a uľútostnená dievčina, ktorá si myslí, že celý svet sa točí len okolo nej. Čo sa týka toho duchárskeho rozmeru, také veci ja veru nemusím, takže ani tu ma to neohúrilo. 2* ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Jako jo, nesmysl, ale zajímavy. Film na jedné straně srazí pseudofilozofucke parapsychologicke kecy, na druhé straně se bez nich neobejde.  Nelze pohádce vyčítat kouzla, být ve srazu s realitou jsou nesmyslná, bo bez kouzel pohádka není pohádkou. Závěrečný monolog hrdinky pak už byl ok i s onou mírou edukivnatosti, která se v tomto typu filmu objevuje. Nebyla to čistě variace na Ducha, spíše kříženec Ducha s Úsměvem Mony Lisy. Pochválil bych scénář, retrospektivní vyprávění byla s rozmyslem super rozmístěna. I pro Joey King to byla vicevrstnatejsi herečka příležitost než předchozí triologie a zvládla ji bravurně. Za mne 80. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čistá melodráma, taký uplakaný Duch s troškou hystérie, pre mňa taká prehnaná teenagerská dráma. Klobúk dole, že Joey King môže stále hrať teenagerku, ale na druhej strane sa začína stále viac podobať na našu Zuzanu Šebovú, takže mi príde stále viac odpudivá. A na romantiku preto nevhodná. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že film zůstal Někde mezi dobrým a špatným. Příběh ala Duch a sympatické obsazení, to jsou dvě věci, které se mi líbily a zaujaly mě. Co mě ovšem iritovalo, bylo chování hlavní hrdinky, která se skoro celý film, až na pár světlých momentíků, chová jako naprostá blbka (no spíše kráva). Její protějšek byl zase až moc dokonalý a slušňácký. Náctiletým se to asi líbit bude, u mě tento filmík rozhodně nezabodoval. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je obtížné si představit cílové publikum tohoto rychle zapomenutého teanegerského, mýdlového, nadpřirozeného, patetického a zmatečného zamilovaného příběhu, který občas nedává smysl. Ale přestože by mohl být klidně o 20 minut kratší, dobře napsaný scénář a přitažlivé postavy vás vtáhnou dovnitř.  Hloupě sentimentální zápletka je totiž vždy závislá na přitažlivosti postav. V závěru film zapáchá více než se zdá. Pokud alespoň zde nevytáhnete kapesníček, nemáte srdce. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Pri rozhovore hlavných hrdinov počas pikniku na brehu jazera si môžete všimnúť, že pri strihoch sa mení poloha rúk a hrnčeka a taktiež sa mení poloha oranžovej šiltovky položenej na deke. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama