Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (155)

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Animace zvládnutá na jedničku, originální dabing je pecka, brutalita i na komiks je tu hodně vysoko ale berte to jako spíše varování "nebrat děti" protože je to zvládnuté na jedničku a spolu s povedenou animací to funguje skvěle. Plot je tu dobře postaven kdy na problém navazuje další až do dramatického finále. Pár much tam najdete né že ne avšak padají za oběť tomu jaký pocit to zanechá ve finále. 90%

plakát

Interstellar (2014) 

Je to jen další film kde Sci-fi hraje na tu svou vědeckou strunku a brnká brnká.. Ne upřímně to není nový film žánru, ani starý. Mě osobně se líbí proto jakoby to byla vypilovaná gravitace. Jakoby o něco jde, je tu místo k zamyšlení, akce se povedla a hrdinům fandím. Jo proč ne, další Nolanovka, žádný převrat ale líbiví blištivý reciklát.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Do nového Mad Maxe jste kroutili nad podobnými filmy hlavou, po něm jsi jen říkáte "Proč máme tak málo filmů s plamenometnoukytarou?"

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Hlavně takové nenásilné "milostné psaníčko z Barcelony". Film člověka nenutí uvěřit, ostatně jako vždy mírně abstraktně jak je u Woody Allena zvykem.

plakát

VALL-I (2008) 

Trochu mi to připomnělo "9" a trochu mi to připomnělo Equilibrium. Sice je to průhledné, rafinovanost tu není taková jako klasické filmy s touto tematikou pro "dospělé" ale trochu sám film z toho vlastně teží. Může si dovolit to co klasické filmy nemohou s hlavičkou "je to i pro děti". Ještě pochvalim zvuk alias zvukové efekty a písně opravdu povedený svazek.

plakát

Enderova hra (2013) 

Ve vlastním universu si dělej co chci i když nesouhlasim. V jejich universu mi přišlo že to funguje tak 5*

plakát

Don Jon (2013) 

Nebudete mít rádi jeho, jí a asi ani jí ani... ale! Jsou to hrané postavy a za tuto složku fandím tomu jako to Gordon poskládal. Není to brak v tom jak on je bohatý, ta zamilovaná a prostě jak to bývá v mnoha konzumních filmech. Dalo by se s nadsázkou řict, že tu jde o to jaké ona má kozy a zadek a on jaké bicáky a auto. Jenže kouzlo je v tom jak to autor prodal. Tento film pravděpodobně budou mnozí nenávidět. Pro mě se to stalo velkým překvapením, dle trailerů jsme soudil, že se bude film ubírat trochu jiným směrem. Oblíbené obsazení přidalo, dobře zahráno tak ať maj dnes myši pré jdu do plného hodnocení.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Opět mi přijde že mnozí očekávali film ako Pán prstenů.. Mě to furt připadá jako pohádka ale ta pohádka se mi líbí. Jak moc se mi líbí zastupují hvězdičky. Hobbitovím největším prokletím je možná sám LotR...

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Zombíky, nemrtváky a jinou havěď likviduji od mala v PC hrách. Využil jsem k tomu náčiní od motorových pil, přes střelné zbraně až po květiny, ale zamilovat si svého zombíka.. No prostě možná že někde ten scénář třeba i obšlehli ale prostě zpracování mě natolik pobavilo že s nadsázkou dávám plný počet.

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

Zde nejde 2x o příběh, zápletku nebo snad o humor. Tyto prvky dokreslují atmosféru k situacím, kde se střetává "USA vs. UK". Humor vznikající ve filmu právě těží z těchto krizí národností. Také bych zde možná nedal přídavek romantická komedie ale komediální drama by asi sedělo lépe. Hlavní charaktery mě přiměli dát filmu plné hodnocení Jessica Biel a Colin Firth dovedli dílo do stavu dokonalosti, za ně 5*