Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (193)

plakát

Afričan (1983) 

Do půlky dejme tomu, ale pak už jen pro otrlé nebo ty kteří ve vývoji zůstaly v předškolním věku. Ani při představě, že to je tvůrčí nadsázka to prostě nešlo. I u komedie musím mít i nějakou tu logiku a ta mi chyběla.

plakát

Alma (2010) (TV film) 

Film spíš pro pejskaře, scénář předvídatelný až hamba, chování babičky jakoby do filmu bylo uměle strčené, aby se něco dělo. Nebýt babky, tak by film krásně v pohodě plynul a příjemně by došel k závěru. Každopádně pokud nečekáte od TV filmu super moudra, tak neurazí a pobaví.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Pěkný počin, snad jen malinko víc náboženstvíj mi brání dát tam tu čtrvtou hvězdu. Každopádně by se tímto stylem měly pohádky ubírat. Ty "ala" Troška mě neberou.

plakát

Avatar (2009) 

Když jsem jezdíval na řetízkovém kolotoči, říkal jsem si paráda, pak se objevili jiné atrakce ala centrifuga a člověk řekl to je super, na "řetízák" už nepolezu. Přitom se oboje v podstatě točí stejně pořád dokola. Myšlenka je naprosto stejná.To mi napadlo v té naprosté spoustě hvězdiček. Ano Avatar je silný zážitek, ve 3D nemá konkurenci, ale aby byl v jednu dobu v TOP 5? Co vlastně hodnotíme? Obsah? Myšlenku? Zamyšlení?. Tady zřejmě nástup nové technologie. Takže až přijde s / nadsázkou / 4D, 5D těšme se na to, že z nynější filmy z TOP 200 zmizí.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Nestojí to ani za tuto větu.

plakát

Bankrotáři (2003) (TV film) 

Komedie ? Asi zbankrotovala taky. Teď si ani nevzpomínám o čem to vlastně bylo a přitom se tam mluvilo i hrálo. No, hrálo... Výkony herců nuda, film nuda.

plakát

Barbara Wood: Princezna se smaragdem (2013) (TV film) 

Milé překvapení, při stopáži 173 minut jsem čekal nudu a spánek. Jednu hvězdu přidávám za autencititu obrazu Indie, respektive míst, které byly ukázány. Jediná scéna se kterou jsem měl problém bylo vrácení ukradené kabelky :-))) Ale k filmu to samozřejmě patří, nejde o dokument.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

I tato jediná věta je moc velký plus pro takovou stupiditu.