Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

mira007 

všechny recenze uživatele

Na vlně úspěchu Kameňáku s anekdotami vznikl tento šílený ve smyslu naprosto ubohý a dementní seriál. Vtipy jsou ještě sprostší ( nejsem cimprlich, ale aby deset minut dvojsmyslný dialog u doktora s paní, že má problém opelichanou činčilou byl odehrán až do nejzašího momentu, aby to pochopil i dement, kterej neumí česky ) a točeno pohybující se kamerou dobředu a dozadu - co to je? Sorry kluci, ale tohle je naprosto zbytečná kravina - jestliže analyticky pochopím proč měl úspěch kameňák, babovřesky a ordinace v růžové zahradě, ( ikdyž je to pro mne z hlediska vkusu odpad ) tak je mi jasné, že Bezdružice nemají šanci. Proč radši nenatočej nějaký erotický komediální seriál - mělo by to větší sledovanost a ikdyby to bylo o ničem, bylo by na co koukat. Jednu hvězdu dávám jenom za to, že si někteří oblíbenci aspoň vydělali nějakou kačku - doufám, že Vydra, Bendová, Patrasová si řekli o pořádný balík. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad zcela bez diskuze. Nevtipné, ukecané, trapné. Stý vývar Troškových ponožek a toho českého i slovenského seriálu o blbých policajtech. Scény bez point, bez střihu. Vnitřní monology a monology postav! Zfetovaný Standa Hložek. Všechny ženské se na vyzvání svlíkaj. Obdoba Pepíčka. Všechna "vtipná" prostředí - policie, prostitutka, starosta, škola, kněz, doktor, hospoda... Zoomovací kamera, jako by dítě přišlo na novou hračku - kamera celkově zabírá zcela bez ladu a skladu. Hodinu trvá každý díl tohoto utrpení! Zoom sem, zoom tam, nám už je to všechno jedno, zoom sem, zoom tam, nám už je to fuk! ()

Reklama

solver odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se Suchařípovi ... a souhlasím se Snake.Charmer. Tu kameru nechápu, sedí v parku na lavičce, vedou dialog a kamera se neustále pohybuje jako by tam skákal Stallone v ringu. Tato energie však chybí ve scénáři, kdyby byla v klidu, pravděpodobně bych odpad nedal, protože jako kulisa k domácím pracem by to nebylo marné, ale takhle leda do rádia... ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

Také se vám někdy stalo, že jste s vyvalenýma očima zírali na něco tak pitomého, že jste to nebyli schopní přepnout na něco jiného? Mě se to naposled stalo u Bezdružic při scéně, kdy zfetovaný Standa Hložek vystupoval na nějaké podivné místní slavnosti. Až člověku bylo stydno za ty herce, jaké šílené role musí přijmout, aby poplatili všechny své hypotéky a leasingy. Jediný vtipný okamžik večera nastal ve chvíli, kdy na můj dotaz, kdo tohle proboha režíroval, má přítelkyně odvětila, že pravděpodobně nikdo! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama