Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (747)

plakát

Abandoned (2010) 

Film o jedné strašně špatně zmalované puse a zlounech ještě blbějších.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Strhující výkon Ulricha Thomsena, který hraje opravdu každým pohybem těla. Já jsem si prostě první půlku filmu myslel, že někde doopravdy sehnali vymaštěné nacistické hovado, které jim v tom filmu zahrálo.

plakát

Agentura Puzzle - Strach (2004) (epizoda) 

Mám jedinou výtku, a to, že postavu ve snu profesora Wynnyczuka si autor nakonec vypůjčil z oblasti prachsprosté materialistické psychologie. U tak duchařského hrdiny, jemuž se kyvadlo samo posouvá k okraji stolu, jsem čekal něco hlubšího.

plakát

Agora (2009) 

Protikřesťanské zaměření filmu je jistě záslužná věc, sranda je i to, že hlavní křesťanský zloun jakoby z oka vypadl Radku Johnovi, ale jinak celkem standardní okázalý holywoodský škrab.

plakát

Akce v Istanbulu (1975) 

Je jasný, že z normalizační špionážky mohla vzejít leda tak průměrná humoreska...

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Většinou jak jen něco smrdí fantasy, naskakuje mi kopřivka, ale tenhle film prostě udělala Vilhelmová a její UTNOUT HLAVŮŮŮŮ!

plakát

Alma (2010) (TV film) 

Pokud někdo rád sleduje filmy, u kterých se v pátý minutě ví, jak dopadnou, tak prosím.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Byl by to výborný film, kdyby nebyl zmachlený naprosto zbytečnou animací.

plakát

Americký sniper (2014) odpad!

Určitě i nacisti točili propagační filmy o hrdinství svých vojáků, kteří trpěli u Stalingradu "za vlast", to ale neznamená, že by se tomuto fenoménu měla dneska věnovat jiná pozornost, než útrpný úsměv.

plakát

Amistad (1997) 

Závěrečná myšlenka prezentovaná panem Hopkinsem u soudu má sílu a člověkem pohne. Potud tleskám. Jiná otázka je, co soudruh Spielberg tímto svým krokem zamýšlel jaksi v širším kontextu. No já myslím, že tento pán by mohl být docela dobře konfidentem Nového světového řádu. Jakýsi Masaryk, kterému taky nikdy nedokázali členství v zednářské lóži, ale všichni věděli, že "srdcem je přece náš". Takže ano, pokud by toto dílo bylo vyváženo nějakým objektivním pohledem do černošké komunity dnešních dní á la Magnusek, proč ne. Takhle se ale vůbec nemůžu ubránit dojmu, že v historii přípravy vypiglovaných amerických mozků na instalaci černého prezidenta zednáři zasadili do mozaiky jen jeden nepatrný kamínek.