Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Kdo přežije - Krev není voda (2013) (série) 

Nápad postavit proti sobě bývalé soutěžící a jejich blízké byl skvělý a bývalo by se z toho dalo vytlouct hrozně moc. Bohužel ale příliš nevyšel casting a tím pádem chyběly výrazné osobnosti jako byly v minulých řadách např. Boston Rob, Johnny Fairplay, Richard Hatch, Ozzy, James, Parvati a nesmí se zapomenout na legendárního Russella Hantze. Ono by se pár kandidátů našlo i v této sérii, ale neměli to štěstí se dostat dál. Redemption island bych už opravdu zrušila, jelikož na úkor něho se přicházelo o soutěže o odměnu. A co si budeme povídat - nic člověku nedělalo takovou tu škodolibou radost víc, než když někdo vyhrál tunu jídla a zbylým vyhladovělým soutěžícím nezbylo nic jiného, než jít louskat kokosy :-) .....Survivor: Blood vs. Water řadím spíše k těm lepším řadám, jen jí bohužel chyběly nezapomenutelné momenty (srdceryvné scény mě zrovna v Trosečníkovi neberou), šokující vyloučení a výrazné osobnosti.

plakát

Hra na schovávanou (2005) 

Přiznám se, že jsem téměř po celou dobu zažívala pocity nefalšovaného strachu. Bohužel přišla pointa, která celý film zazdila.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Nuda k posrání!!!!! Ze které nevytrhne ani Depp, Bale, Cotillard....zkrátka vůbec nic. Jo vlastně jedna věc ano - závěrečné titulky.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

"Zuzanko, dýchej zhluboka, ať se ti roztáhne hrudní košíček" ......Na samotě u lesa je právem jedním z nejlepších českých filmů.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Co žere Gilberta Grapea je skutečně krásný, svým způsobem vtipný a dojemný film. Pokud na podobně laděný snímek narazím, užiji si ho na 100%, ono by to bylo i v tomto případě, kdyby ovšem jednu z hlavních rolí neztvárnil Leonardo. Ten svojí roli vystřihl takovým způsobem, že jsem vlastně dokázala jen fascinovaně zírat na něj a to ostatní šlo kolem. Dávno před Titanicem, jedna z jeho prvních rolí a je jasné, že Leo není jen hezounek, ale pan herec - ale to myslím už pochopili všichni, tedy kromě pánů z Akademie

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Nenapadá mě lepšího označení, než že je to totální slátanina. Sem tam nějaká ta drsná, krvavá scéna, nahánění se po lese, všechno proložené žvásty o válce a bohu, no a pak debilní konec.....Kdyby se udělovala cena za nejhorší napodobení cizího přízvuku, byl by Travolta jasným, ne-li jediným kandidátem na výhru. Pokud jde o Roberta de Nira, tak ten mě - jak už se to v poslední době stává - opět nasral, že vzal roli v takové kravině.

plakát

Sněženky a machři (1982) 

Stará, dobrá, česká komedie o partě puberťáků, která povinný školní výcvik pojala jaksi po svém :-) ....spousta nesmrtelných hlášek, legendární "držkopádný" sjezd ze svahu a v čele geniální Viki Cabadaj - "Prosíííím, jaký je přesný velitelský čas, pane profesore" :-D Jojo, to ještě Češi uměli točit komedie......

plakát

Rváčův deník (1995) 

Dicapriova dechberoucí ukázka jeho výjimečného hereckého talentu.

plakát

Válka Roseových (1989) 

Fantastická černo-černá komedie, která mě děsí tím, jak snadno se může všechno stát i v reálném životě..... takže manželství? - děkuji, nechci :-)