Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (906)

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Milluji Partičku, toto je zhůvěřilost!

plakát

Patrick (2019) 

Patrick je autista nudista. Živí se jako údržbář v nudistickém kempu, který patří jeho rodičům a neprosperuje. Jednoho dne Patrick zjistí, že mu někdo odcizil kladivo ze sady nářadí. A vydá se na křižáckou výpravu, aby ho dostal zpět. --- Nástin děje tohoto snímku slibuje hodně divnou dívanou. A té se vám dostane- v retro výpravě. A na své si přijdou všichni lovci bobříků - nostalgická vzpomínka na mé dětství, kdy ochlupení mělo přitahovat. Hezkou zábavu!

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Asi takhle - jste-li čtenář úžasné Bočkovy knižní série, můžete tento film vynechat. O předlohu se scénář pouze trochu štrejchnul a nemá rozhodně její kvality, ani vtip. Nicméně krásná lokace nasnímaná jako vždy dokonalou kamerou Vladimíra Smutného a adventní čas daly příběhu jiný rozměr. Asi nebude problém tuto komedii prodat na světových TV trzích. Herecky celý tým zachraňovala výborná Eliška Balzerová, Hynek Čermák byl tradičně dobrý. Velké výhrady bych měl k obsazení Vilhelmové, na roli americké občanky bojující s nástrahami českého jazyka se naprosto nehodící. Tam mohl pan režisér s přehledem vybrat nějakou herečku trvale žijící ve Státech, která má přirozený přízvuk.

plakát

Poslouchej (2019) 

O tom, jak Laňka s Müllerem vařili dort.

plakát

Potvora - Série 2 (2019) (série) 

Poprvé se setkávám s faktem, že je druhá série mnohem lepší než první. Dokonalý koktejl humoru, cynična i trágy. Phoebe je dokonalá!

plakát

Pražské orgie (2019) 

Ksenia Rappaport byla jako ruská herečka skvělá jako česká disidentka a opravdu hodně sexy. A to je tak asi vše.

plakát

Profesor a šílenec (2019) 

Hvězda Eddieho Marsana zvolna stoupá! Byť rolí nevelkou je všech hvězd nejvíce zapamatovatelný!

plakát

Přes prsty (2019) 

Jediný důvod, proč jsem si pustil českou romantickou komedii se sportovní tématikou je jméno autora a režiséra Petra Kolečka. Někdy se ovšem i Petr Kolečko utne. Jedna hvězda s odřenýma ušima za občasný záblesk humoru v dialozích. Jinak veliké zklamání. Dokonce ani sexy holky tu nejsou vůbec sexy.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

John Rambo byl hrdina mého dospívání, viděl jsem ho v x-té kopii na VHS a poté ještě znovu a znovu. Na poslední díl jsem se podíval jen z retro nostalgie a tuze jsem se nudil. Jediné, co mě zaujalo, byl závěrečný časosběr ze všech dílů běžící přes titulky.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Děkuji mistře Eastwoode, že jste mě opět nezklamal. Dík že jste si vybral jako hlavního hrdinu vlastně antihrdinu a já jako lidový divák mohl jsem film nejen shlédnout, ale i prožít. Přeji Vám hodně zdraví a aby Vám Stvořitel ještě hodně plodných let naděliti ráčil a mohl ještě natočit pár dokonalých filmů.