Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Thriller

Oblíbení herci (10)

Alain Delon

Nestárnoucí charismatický herec jenž dokázal že nemá jen hezký ksicht ale i talent.Nej filmy  V plném slunci,Rocco a jeho bratři,Melodie podzemí,Dobrodruzi,Sicilský klan,Dva muži ve městě,Povídka o policajtovi.

Paul Newman

Sympat'ák s modrýma očima a  legenda Amerického filmu.Nej filmy Kočka na rozpálené plechové střeše,Biliardový král,Hud,Frajer Luke,Podraz,Pevnost apačů v Bronxu,Harry a syn.

Karel Höger

Jeden z nejlepších našich divadelních,filmových a dabingových herců,muž s podmanivym hlasem jehož doménou byli intelektuálové a kladní hrdinové jenž se nebojí postavit za svůj názor.Nej filmy Škola otců,Návrat domů,Krakatit,Lístek do památníku,Romeo a Julie na konci listopadu)

Rudolf Hrušínský

Český Gaben,herec bez něhož si nelze představit Spalovače mrtvol a spostu dalších krásných filmů.Nej filmy Humoreska,Noční host,Spalovač mrtvol. 

Jack Nicholson

Sympatický záporák a velmi dobrý herec.Nej filmy Přelet nad kukačcím hnízdem,Čínská čtvrt'.

Jan Tříska

Igor Hnízdo co víc dodat k tomuto skvělému herci.Nej filmy Srpnová neděle,Lidé z maringotek,Na samotě u lesa,Obecná škola.

Ondřej Vetchý

Jeden z mála herců který si na nic nehraje a je přirozený.Nej filmy Dům pro dva,S čerty nejsou žerty,Místo v životě.

Michal Dočolomanský

Skromý a velký Slovenský herec jenž bohužel odešel do hereckého nebe příliš brzo!Nej filmy Adéla ještě nevečeřela,Noční jezdci.

Eduard Cupák

Snad nejpodmanivější hlas a velká skromnost byl dán tomu to velkému herci,jenž  ztvárnil spoustu nádherných rolích.Nej filmy Měsíc nad řekou,Stříbrný vítr,První parta,Kladivo na čarodějnice

Jean-Paul Belmondo

Neodolatelný rošták jenž mne zaujal v mnoha filmech . Nej filmy Muž z Ria.100 000 dolaru na slunci Víkend na Zyudcotte,Strach nad městem,Zvíře,Policajt nebo rošták,Bezva finta