Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (112)

plakát

Madam Web (2024) 

Ale no tak, tenhle film si snad takovou nálož nezaslouží. Dobrý průměr, takových 55% bych řekla. Začátek byl takový všelijaký a rychlé zoomy se střihy moc profesionálně nepůsobily, ale pak se to rozjelo a bylo na co koukat. Bavilo mě to. Jediné, co bylo takové zmatečné, bylo vracení se v čase, kdy člověk úplně nevěděl, která bije. Asi to bylo více možných variant,jak situace dopadne,ale bylo to podané trochu chaoticky. Škoda, že na konci Cassie přišla o oči a i o nohy. Vypadala jako dámská verze pana X. Ale to je tak vše, nač bych si stěžovala. Jindy bych asi dala 3 hvězdy, ale vzhledem k podprůměrnému hodnocení dám schválně 4.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Konečně jsem viděla tenhle nový, český počin. Byla jsem zvědavá, zda Češi konečně vytvořili něco pořádného a nebo jestli to bude zase nějaká pitomost, jako vždy, ale byla jsem mile překvapená.  Kamera, střihy, nasvícení, efekty i hudba na výbornou. Vůbec to nepůsobilo jako český film, což je dobře. Mělo to světový vizuál a člověk si spíš musel připomenout, že se opravdu jedná o český film.  Herci také nebyli špatní a konečně tu také máme nové tváře. Jediné, co mi vadilo bylo drmolení některých jedinců, mluvili tak rychle, že jim skoro nebylo rozumět. Pomalejší tempo a lepší artikulace by tomu jistě prospěla.  Příběh byl zajímavý, a ač to místy jemně ztrácelo tempo, bavilo mě to. Doufám, že to není konec, ale naopak začátek dalších podobných věcí a skončí tu éra stupidních filmů s uřvanými dětmi a trapnými vtipy. Těším se na další a třeba ještě lepší kousky a díky za tenhle film!

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Pokud pominu vykradenou hudbu z Harryho Pottera (to jako vážně?), a efekty z Doktora Strange, tak to nebylo špatné. Technicky velmi dobrá práce a konečně sem v tomto žánru, zavítal trochu čerstvý vítr. Ani modernější pojetí mi nevadilo.  Zdá se, že snad česká scéna pomalu roztává z toho stavu pod bodem mrazu a začíná mít trochu světovější nádech.  Příště by to chtělo originálnější hudbu a efekty a bude to fajn.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) odpad!

Když jsem zjistila, že tahle, s prominutím,  kokotina, sbírá všechna možná ocenění a má nejvíc nominací na Oscara, tak si říkám, že se svět fakt v prdel obrací. Tahle nehorázně stupidní debilovina, která je odporná, nelogická, sprostá a člověk jen žasne, že se tohle vůbec někomu chtělo točit, protože jen dívat se na to je utrpení a vrchol trapnosti, má mít ta nejvyšší ocenění? Tohle zavání protlačováním filmu na přední příčky.  Připomíná mi to rok, kdy všechno vyhrával opět korejský film Parazit, který neoplýval ničím výjimečným, ale vyžral, co se dalo.  Hlavně se na tohle "dílo" nedívejte, je to ztráta času i mozkových buněk.

plakát

Sweet Girl (2021) 

Nevím, co tu většina komentujích tak haní, ale mě se to líbilo moc. Super film,sympatické výkony a pěkný zvrat. A to nejsem slečinka, která je z Momoi vedle. Tohle se ale opravdu povedlo. Narozdíl od Aquamana, kde to stálo celé za houby,tohle je jiný level,ale názor ať si udělá každý sám.

plakát

Trhlina (2019) 

Kniha byla úžasná, napínavá, tajemná... Film je naprostá katastrofa. Nudný, nezáživný, kdybych knihu nečetla tak ani nevím, která bije, naprosto zmatečné, nulové množství informací a napětí nikde. Kamera jako kdyby to točil někdo s kamarády za jednoho odpoledne, kdy nevěděli, co a časem. Takhle zmršit parádní námět, to se jen tak nevidí. Ale co se divím, Češi ani Slováci tyhle filmy prostě neumí.

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) odpad!

73% ??? Děláte si pr..l? Větší kokotinu jsem ještě neviděla a že už jsem toho viděla dost. To snad není pravda,že má tahle stupidita tolik procent.

plakát

Zkáza paní Grace (2020) 

Super napínavý thriller. Je pravda,že se to trochu táhlo, ale jakmile začala Grace vyprávět, tak to nabralo obrátky a konec byl hodně dobrý. Herecké výkony byly taky fajn. Zajímavý počin od Netflixu.

plakát

Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story (2019) (TV film) 

No,tohle bylo hustý. Film mě držel v napětí celou dobu a nechal mě vydechnout až na konci. To,že je to podle skutečnosti, dělá film ještě děsivější.

plakát

Manželská historie (2019) 

No tak tohle byla celkem nuda. Strašně o ničem,neustálé dohadování o kravinách...Táhlo se to jako smrad. Ty 3 hvězdy jsou za zdařilé herecké výkony,jinak je to o ničem.