Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Obsahy (12)

Následníci mstitelů - hrdinové zítřka

Následníci mstitelů - hrdinové zítřka (2008)

Pět z osmi Avengerů zemřeli, když čelili Ultronovi. Tony Stark vzal jejich děti pryč - James Rogers je syn Černé vdovy a Kapitána Ameriky; Pym je synem Obřího muže a Vosy; Azari je syn Černého pantera a Storm z X-Menů; Torunn je dcerou Avengera, který odešel, Thora - do polárního kruhu, kde se skrývali. Ukrýval je téměř 13 let než je Ultron objevil. Když byl Vision po 12 letech napaden Ultronem, Stark zjistil, že Francis Barton, syn Hawkeye, je také naživu. Bohužel, když děti sledovali Starka, při snaze zjistit, kdo vůbec Vision je a o co jde, náhodou zahájili startovací sekvenci k vypuštění sériových robotů vytvořených dle obrazu Avengerů. Díky tomu byla Starkova základna objevena Ultronem. Naštěstí dokázal Stark zdržet Ultrona tak dlouho, aby děti mohli uprchnout. Děti se rozhodli zachránit Starka. Během zachraňování potkali Bartona. Spojili se za záchranou Starka. Jenomže k poražení Ultrona nemají dostatek síl. Kvůli tomu se Stark a děti vydávají do pouště za posledním Avengerem Brucem Bannerem alias Hulkem.

Puls 2: Posmrtný život

Puls 2: Posmrtný život (2008)

Svět byl přetvořen invazí duchů putujících bezdrátovým internetem. Města byla opuštěna, technologie byla zničena a několik přeživších lidí se začala zdržovat mimo cokoliv užívající elektřinu, aby se vyvarovali konfrontaci s bezduchými duchy, kteří nyní putují světem. Většina duchů je odsouzena k žití ve smyčce něčeho, co zažili, ještě když byli lidmi (např.opakování vlastní smrti muže, jenž se oběsil). Ale jsou zde také duchové, kteří odmítají uzavření, neví, že jsou již mrtví. Pokračují v navštěvování svých domovů, zahaleni ve strachu, že jejich duše jim bude brzy vytržena...

Cheonneyonyeou Yeoubi

Cheonneyonyeou Yeoubi (2007)

Yobi je pětiocasá liška. Na Zemi existují zvířata, která mají více ocasů. Tato zvířata se mohou proměnit v jakékoliv jiné zvíře nebo v člověka. Aby ale člověkem zůstala napořád, musí si vzít lidskou duši. Yobi se změní život, když na Zemi havaruje mimozemská loď. Po sto letech žití s mimozemšťany jeden z nich odejde od ostatních a je na Yobi, aby ho přinutila vrátit se od lidí zpět ke svým druhům.

Dům hrůzy

Dům hrůzy (1999)

Milionář Stephen Price uspořádá oslavu narozenin svojí manželky Evelyn v domě na Haunted Hill. Stephen je génius, pokud jde o vymýšlení různých zábavních parků, a několik jich vlastní. Tento dům byl dříve jedním z nejlepších psychiatrických zařízení své doby. V tomto zařízení se ale prováděly výzkumy na lidech, které vedl Dr. Richard Benjamin Vannacutt. Jeho pacienti se však jedné noci vzbouřili a zabili Vannacutta i zbytek jeho personálu. Od této doby je sanatorium zavřeno a na prodej. Až doteď.
Na oslavu narozenin Evelyn ovšem nebyli pozváni ti správní lidé, protože seznam se změnil, aniž by o tom Stephen nebo Evelyn věděli. Většinou jsou to normální lidé a ne žádná smetánka, kterou by si oba na oslavě představovali. Velkým lákadlem, díky kterému vůbec pozvaní lidé dorazili, byl šek na 1 000 000 $ pro každého, kdo v tomto domě stráví noc a přežije. Stephen spoléhá na to, že jeho triky, které používá v zábavním průmyslu, budou stačit na to, aby odsud pětici lidí dostal a nemusel nikomu platit onen milion dolarů. To se ale šeredně plete, protože dům s nimi má zcela jiné záměry…

Holky z naší školky

Holky z naší školky (2007)

St. Trinian je soukromá škola pro mladé slečny, které prosazují anarchistickou doktrínu svobodného vyjadřování. Naneštěstí, díky vysokým dluhům škola čelí uzavření, čemuž musí neovladatelné dívky za pomoci svého důvtipu a vynalézavosti zabránit.

Derek Zoolander: Male Model

Derek Zoolander: Male Model (1996) (TV film)

První pokus o Zoolandera. Ben Stiller je zde v imaginárním rozhovoru coby světoznámý model.

Trinity Blood

Trinity Blood (2005) (seriál)

Před 500 lety na Zemi vypukla nukleární válka, díky které se otevřely brány do pekla a z něho na svět přišli upíři. Temné bytosti oplývající různými nadlidskými schopnostmi, sající lidskou krev. Do této doby lidi soupeřili s nepřítelem, kterého dobře znali, ovšem to se mělo změnit. Nyní lidé bojují o vlastní přežití na planetě, na které byli kdysi dominantním druhem. 500 let po nukleární katastrofě je Země rozdělena na několik částí.

Část, ve které mají nadvládu lidé, má hlavní sídlo ve Vatikánu. Z toho je patrné, že v jeho čele nemůže stát nikdo jiný, než samotný papež. Kdo si ale myslí, že je to nějaký moudrý, postarší muž, tak ten se velmi plete. Papež je totiž mladý muž, kterého vyděsí¨už jenom trochu zvýšený hlas. Naštěstí má dva velmi schopné rádce. Jedním je kardinál a druhým je kardinála Caterina. Kardinál nechce s upíry vůbec vyjednávat, stará se jenom o to, jak upíry vyhubit. Díky tomu taky vede organizaci zvanou Inkvizice. Oproti tomu Caterina je přístupnější. Ta vede organizaci vedenou pod zkratkou AX. Do této organizace patří také hlavní hrdinové seriálu: otec Abel Nightroad a Esther Blanchet.

Další část se nazývá Impérium. Zde je převážná většina obyvatel upíři. Vede je moudrá císařovna, která dokázala ve své zemi nastolit mír a pořádek mezi lidmi i upíry. Na Zemi však existuje jedna frakce upírů, která si nemyslí, že lidé nemají právo žít na Zemi. Ta se jmenuje Rosenkreuz Orden. Odsud pochází také hlavní záporná postava. Je jí Cain Nightroad. Již to vám asi napoví, že Abel nebude tak úplně člověk. Abel a Cain jsou bratři, nejsou to ani upíři ani lidé. Jejich rasa se jmenuje Crusnik. Je to experimentálně vytvořená rasa, která přišla na Zemi. Abel a Cain mají smrtící schopnosti, ale dokud je neaktivují, tak vypadají jako normální lidé. Po jejich aktivaci se z nich stává zcela někdo jiný. Asi je dobré říci, že jak Abel, tak i Cain se živí krví upírů.

Abel sice stojí na straně lidstva, ale žádný svatoušek to taky není. Nejvíce ho tíží jeho hříchy, které spáchal v dávné minulosti. Tomu napovídá i fakt, kdy se oba bratři přemění. Abel vypadá jako anděl zkázy, kdežto Cain je jako anděl celý bílý. Upíři zde nejsou vykresleni jen jako krvelačné monstra, ale jsou zde podáni jako bytosti, které dokáží milovat i nenávidět. Mají stejné city jako lidé a proto se tak do jisté míry i chovají.

Citové pouto

Citové pouto (2007)

Tento snímek vypráví příběh třech lidí, kteří se poznali během 2. světové války a kteří se potkali znovu po 35 letech, kdy byli jeden od druhého odloučeni. Jakob Bronski, mladý židovský muž, se staral o 2 děti, Melanie a Chrostophera, když byli nacisti zakopáni v Drancy, které fungovalo jako stanice (vozili se odtud lidi do táborů smrti). Jejich odloučení způsobilo hluboké emocionální rány, které hrubě dopadaly na jejich životy v různých směrech. Nyní krásná 50ti letá žena, Melanie Lansing Wintersová, manželka Davida Winterse, kolísá nejistými okolnostmi. Jakob, starší občan, je hrdinský disident a veterán Sovětské psychiatrické nemocnice. A jejich přítel z dětství, Christopher Lewis, britský novelista, který byl dlouho světlem pro Melanie, je pronásledovaný věčnou otázkou přeživších – „Proč jsem byl zachráněn?“ Melanie pozvala Jakoba aby s ní zůstal u ní doma v Kanadě. Christopher sem doprovází Jakoba…

Jack Brooks: Zrůdobijec

Jack Brooks: Zrůdobijec (2007)

Když byl malým dítětem, stal se Jack Brooks svědkem brutálního zavraždění své rodiny. Nyní, jako mladý muž, si probíjí cestu s otravnou přítelkyní. Bohužel terapeutická sezení nic neřeší a noční hodiny ho stěží zaujmou. Po tom, co se starověká kletba rozpoutá, Jackův profesor podstoupí změnu v nějakého nečlověka a Jack je nucen ke konfrontaci se starými démony... spolu s několika novými.

Shao lin jiang shi tian ji

Shao lin jiang shi tian ji (2006)

Je to příběh dvou dětí, které učí otec jednoho z nich. Otec je vůdcem kláštera. Když přijde den, kdy se má vybrat nový vůdce, jeho syn si automaticky myslí, že vůdce bude on. Jaké to bylo překvapení, když se vůdcem stal onen druhý z nich. Syn se rozzlobí, sebere vzácný meč Země a jde hledat druhý vzácný meč Nebes, který je na hřbitově mečů a bez nějž nemá meč Země větší význam. Tento meč samozřejmě nalezne a nyní začne jeho pomsta...

Blade

Blade (2006) (seriál)

Děj seriálu se odehrává pravděpodobně po filmu Blade: Trinity. Blade zde opět (jak jinak že) loví upíry. Jenomže tentokrát se rozhodne rozbít jeden z 12 upírských Domů. Jeho terčem se stává Dům Chtonu. Nejmocnější ze všech 12ti Domů. V jeho čele stojí 6 čistokrevných upírů. Blade se však zaměří na přeměněného, ale vysoce postaveného upíra Marcuse Van Scivera. Ten (jak se později dozvíme) se pokouší najít protilátku proti stříbru, česneku a dennímu světlu. Nebo to tak aspoň má vypadat. Ke všemu se připlete ještě veteránka z Iráku Krista Starr. Jejího bratra Zacka zabil právě Marcus Van Sciver, protože se pokoušel zjistit jeho tajemství. Krista se dostane až k Marcusovi, kterého chce z pomsty zabít. Dozvídá se však, že je to upír a že není tak snadné ho zabít. Marcus ji přemění na upíra, ale Krista díky Bladeovi nepije krev. Je to Bladeův nastrčený agent v Marcusově organizaci. Bohužel je Marcusovi po boku věrná Chase, která ho miluje, ale Marcus její city neopětuje. Místo toho se zamiluje do Kristy, což Chase docela vytáčí a tak začíná kut pikle. Dříve oddaná Chase se stává docela ambiciózní a hledá si vlastní místo, kde by mohla být svým pánem. Samozřejmě Blade by všechno nezvládl sám. Jeho věrným pomocníkem mu je Shen. Je to specialista na počítače a zbraně. Díky němu Blade zjišťuje, kde se vyskytují upíři a kam pojede. Jenomže Marcus je taky hodně cílevědomí a chce změnit celou hierarchii upírského světa...

5ive Girls

5ive Girls (2006)

Na samém počátku se setkáváme s Elizabeth – velmi pobožnou a inteligentní studentkou, která zmizela v katolické škole poté, co se ji snažil posednout démon. Najde ji otec Drake. Nyní se příběh přesune o pět let dále. Alex je přivezena do dívčí školy Sv. Marka pro dívky (oné školy, ve které zmizela Elizabeth), protože se její vlastní rodina bojí jejích schopností. Alex má další 4 spolužačky, které byly také nedobrovolně přivezeny do této školy. Po úvodním odebrání krve a jejím testování a následné tělesné prohlídce vykonané ředitelkou je děvčatům zadán první úkol v nové škole. Tím je umívání chodeb a schodů. Při tom se dostanou do potyčky dvě z nich. Tato potyčka však brzy končí. Při následném vyučování začne Alex slyšet divný hlas. Nejprve si myslí, že blouzní, ale poté další ze žaček uvidí mrtvou Elizabeth a na tabuli se objeví nápis v latině. Poté je Alex vyhozena ze třídy ven, kde musí přepisovat latinsky psaný text. Najednou ale uslyší podivný zvuk a uvidí mrtvou Elizabeth. Vydá se za ní, ale dostane se do 3. patra, ve kterém platí zákaz vstupu.

Otci Drakovi se nezdá, že by 17 let stará dívka mohla přepsat 30 stran latinsky psaného textu do aramejštiny během 20 minut. Mrtvého jazyka, kterým se mluvilo v dobách Ježíše Krista. Ovšem kdysi znal jednu dívku, která aramejsky uměla. Ta dívka byla Elizabeth. Ještě tu noc je jedna z dívek posednuta ďáblem v podobě malého broučka, který vleze do jejího těla. Na jejím těle se začínají objevovat modřiny a další šrámy.

Zdá se, že mladá ředitelka má s těmito dívkami určitý záměr. Vychází najevo, že Elizabeth byla její kamarádka a teď se pokouší Elizabeth dostat zpět mezi živé. Další den je dívkám odebrána moč, ale jedna z nádobek s močí nevypadá normálně. Místo žluté tekutiny je vevnitř nějaká hnědá tekutina, která ani zdaleka moč nepřipomíná. Každá z dívek má jedinečnou schopnost – jedna umí pohybovat věcmi pomocí myšlenky, druhá má léčivé schopnosti, třetí dokáže procházet zdí, čtvrtá umí věštit budoucnost z karet a další používá magické kameny.

Jak se říká, zakázané ovoce nejvíc chutná a tak se dívky vydají na průzkum do třetího patra. Copak se skrývá za zamčenými dveřmi? Čeho chce ředitelka vlastně dosáhnout a proč? Jaké jsou jednotlivé úlohy děvčat i samotného otce Draka? Kam se poděla Elizabeth a co se s ní vlastně stalo?

Reklama