Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Zločin

Zločin (2011)

Čtvrtá a finální série je jednoznačně nejslabší, tvůrci napsali možná zbytečně překombinovaný případ, který se narozdíl od předchozích řad smrskl do pouhých šesti dílů. Ale jako rozloučení s Holderem a Linden moc pěkné, jejich charaktery ztroskotanců vyšťavené na maximum s návazností na 3. řadu, za mně spokojenost, asi nejsympatičtější dvojice seriálových detektivů :)

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Výborné, každá serie si nese vlastní rukopis, jiný pohled na Carrye a její boj proti nepřátelům venkovním i vnitřním. Její nevyrovnanost, labilita, dělání chyb jak osobních tak profesních - to vše dává seriálu velkou dávku realističnosti. A to se týká všech postav, žádné namydlené stroje a co se u blackops může pokazit, to se pokazí. Herecky perfektní práce všech, prostě špička, co nutí dát další a další díl ten samý večer :).

Ripper Street

Ripper Street (2012)

Po shlédnutí závěrečných 4. a 5. sériích musím nahodit i pátou hvězdu. Na to, že toto období nemusím (kromě některých Holmesů), tak Ripper Street si mně dokázalo připoutat perfektně. Přechod pod Amazon se bohužel trochu podepsal na kvalitě, ale zkrácení sezón na 6 dílů byl správný krok. Hold partě kolem inspektora Reida :)