Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Paranormal Activity (2007) odpad!

Abych mohl dát 1* , musel bych spoilerovat a za to mi to nestojí. Aby bylo jasno , odpad je za neskutečnou nudu a neuvěřitelnýho debila.

plakát

Žena v černém (2012) 

Vpodstatě nevím , co víc chtít od duchařského hororu. Dle mého názoru dokonalé.

plakát

Růžový panter (2006) 

Byl jsem již dopředu zaujatý proti , viděl jsem to od poloviny a ......v češtině. A nenapadlo mě , že se zrovna u tohohle filmu pobavím , jako už dloooouho ne !!! Nevím , jaké jsou dialogy v originálu , ale jazyk český je využit fantasticky ( vážený překladateli smekám ). To , co je v klasice s P.Sellersem využíváno tak málo ( dle mého názoru ) = vtipné komolení slov , bylo důvodem , že i dlouho po shlédnutí jsem se rozesmál při pouhé vzpomínce na některé z nich. Ale ať se smažíte jak chcete , někomu se tenhle humr nelíbí.

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) 

Dobrý. Vykonstruované a těžko uvěřitelné situace ( na vodě jsem párkrát byl :-( ) jsou v nadpoloviční většině celosvětové produkce , a tady je to v míře přijatelné. Navíc , jiné akce ve mně evokují vzpomínky ( na vodě jsem párkrát byl :-)) a jsou naopak uvěřitelné. Plyne to správným tempem , někdy sice plácaj´ kraviny , ale pak je tam zase solidní vtip. Dobrý. Šestý díl zatím nejslabší,uvidíme,co bude dál.

plakát

Stalo se (2008) 

Atmosféra,napětí,příběh - pro mě všechno funguje jak má. Navíc , kéž by příroda uměla udělat takové bububu.

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Fantastické!!! Bavil jsem se, tajil dech, soucítil se "záporákem", styděl se , že jsem člověk. Ladění do fantasy hávu ? Ano a je to skvělé. A k tomu Selma....,nemám co vytknout.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) odpad!

Horor ? Haha !! Kvalitní ? Hahahaha !!! Máte rádi bezúčelné násilí ? Pokud ano , je to pro vás . Máte rádi atmosféru a napětí ? Vyhněte se tomu , a radši se tomu vyhněte stejně. Neznám předešlé dvě sestřičky a ani je znát nebudu. Asia Argento celý film zmateně pobíhá , do toho se míchají stupidní,stupidní,stupidní a nepochopitelné dialogy a k tomu se přidávají zbytečně brutální scény ( pro upřesnění - nový Texaský masakr jsem odmítl dokoukat , o Hostelu jsem ani neuvažval ) a megasměšný závěr. Tohle je špatný film a s hororem to nemá nic společného ( jen hnus nestačí ).

plakát

Oko (2002) 

Přirovnávat Oko k Šestému smyslu , či dokonce řadit jej výš , je velmi odvážné ( o podle mě značně nespravedlivé právě k Shyamalanovu dílku ). Prvních 20 minut jsem měl pocit , že sleduji čínské komorní poetické drama. Pak přišly 2-3 scény , kvůli kterým stálo shlédnutí filmu za to a mrazení v zádech bylo skutečné . Poté následovalo , dle mého soudu , průměrné rozuzlení a pak byl konec.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Ty tři jsou jen z úcty k Indymu , jinak by to bylo za dvě*. Prostě a jednoduše zklamání !! Čekání se příliš nevyplatilo, soudnost tvůrců zřejmě vyprchala s jejich mládím.To bych chtěl vidět ty odmítnuté scénáře , když vyhrála takováhle slátanina. Pořád mi někde vzadu v hlavě bliká , že jsou tu vykrádačky z dvojky Mumie ( a ta už byla sama o sobě slabý odvar).Chybí tu humor , a to je neodpustitelné. Cate Blanchett nesmyslně přehrává a je naprosto nudná ( o záporákovi č.2=ruský důstojník-nemluvě ).Shia nepřehrává , ale nebavil mě. Ray Winstone je nevyužitý. Lebka je jak z obchodu Vše za 33. Chybí kouzlo a atmosféra předchozích dílů ( každý měl jiné , ale měl je ). Ta honička v džungli,ha,ha,ha. Spielberg by měl asi končit , aby si nadodro nezkazil reputaci. Chvílemi jsem si myslel , že jsem na nepovedeném Bondovi a k tomu ti aliens. Áááááááááááááááááách jo. Jediný kdo z toho vyšel se ctí , je Harrison , k tomu nemám výhrady. Ale to nestačí. Abych jen necupoval , jako pokračování kultovní série to měla čtyřka hodně složité a naplnit očekávání všech je ošemetné. Vám,kteří jste byli nadšeni závidím a až film vyjde na DVD , rád se na něj podívám znovu , a kdo ví , třeba pak upravím svůj názor. Den po shlédnutí je to ale otevřená zlomenina a bolí a bolí a....