Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (376)

plakát

Red Faction: Počátek (2011) (TV film) 

Na poměry SyFy je to dobrý film. V obecném měřítku ale obstát nemůže, protože až na Patricka je tu k vidění jen parta neherců.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Po delší době jsem se dostal k dalším sezónám a nestačím se divit jaký směr tento seriál nabral. Takže musím poupravit hodnocení. První sezóna byla opravdu zajímavá a pokud si vzpomínám tak i slušně promyšlená - 5*, druhá sezóna přišla s děravým scénářem - 3*, následovala katastrofální třetí sezóna, která snad měla být jen nějakým spin offem - 1*, čtvrtá sezóna se snažila napravit předchozí fiasko a relativně se jí to i povedlo - 3*, poslední volume s názvem Redemption přišlo s pořádnou porcí epizod a ač místy trochu naivní nebo přihlouplé podařilo se tvůrcům znovu vytvořit dobře stravitelný, sledovatelný produkt. Škoda že s tímhle materiálem nepřišli už ve třetí sezóně, kdy měl seriál ještě nějaké fanoušky -4* ... možná je ale dobře, že produkce ukončila natáčení

plakát

Pot a krev (2013) 

První * za to, že Bay zase jednou nenatočil Transformers, druhá * občasně úsměvné gagy

plakát

Star Trek: Enterprise (2001) (seriál) 

První a čtvrtá série naprosto děsivé, druhá průměrná a třetí dobrá. Kdo se podívá jen na tu třetí tak asi udělá nejlíp. edit 2023 Po takřka dvou dekádách znásilňování Star Treku Kurtzmanem a Abramsem mi konečně došlo jak moc se budu muset do smrti Bermanovi a Bragovi omlouvat za mé absolutní nepochopení toho o co se s Enterprise snažili

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Asi bych jen opakoval komenty ostatních, takže řeknu jen moje největší zklamání. Ano ty tam jsou záhady, jeden psychik se nedá považovat za tajuplno. Nebyl to špatný film, jen prostě setting se posunul o dost blíže realitě a námět byl pravděpodobně použit z jednoho dílu Outer Limits. Doufal bych v nějaké další filmy ale s ohledem na konec se na to moc spoléhat nedá. Škoda.

plakát

WWE SummerSlam (2013) (pořad) 

Abych to jen v rychlosti shrnul ... výborné zápasy předvedli RVD a Ambrose a Punk s Lesnarem, ostatní individuální výkony (Bryan, Christian) potopili nevýrazní protivníci. Co si budeme namlouvat z Del Ria druhý Malenko nebude. Pak tu byl velmi sympatický zápas Rhodes a Sandow, kteří mají našlápnuto k zářivé budoucnosti a jejich feud pořád baví. Klasicky průměrné Divas, Langston mi zase jen potvrdil že by se mu nemělo dostávat moc prostoru a bohužel dost nudný byl i Ring of fire match(který má ovšem slušný feud).

plakát

Lesní duch (2013) 

No a je to tady, remake jednoho z mých nejoblíbenějších filmů pubescentních let. Tak nějak jsem očekával, že to nebude úplně košér ale po shlédnutí mi bylo dost smutno. Spíš mi připadalo jako kdybych zase znova sledoval Cabin in the woods než Evil Dead .... absence jakékoli silnější postavy(Jane Levy sice umí roztodivnou paletu grimas ale to je dost málo), gore efekty u kterých se spíš pobavím než zhnusím a v neposlední řadě posunutí (sice žánrově nutné) demence postav na úplně novou úroveň. Evil Dead bez Ashe (čti Campbella) nikdy nebude Evil Dead.

plakát

WWE Money in the Bank (2013) (pořad) 

Tohle PPV mělo potenciál a zezačátku i slušný spád. Škoda, nakonec opravdu dobré byly jen ty ladder matche a pár osobních výkonů a to je dost málo.

plakát

Temné nebe (2013) 

Kdyby to nebyla jen prostá kopie dávno vyvanutého konceptu tak to mohlo s trochou vlastní invence dopadnout mnohem lépe. Za co bych tvůrce jednoznačně pochválil je zvuk, jenže to je asi tak to jediné. Škoda.