Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (376)

plakát

Dokonalý trik (2006) 

On ten trik zase až tak dokonalý nebyl. Táhnoucí silou je myšlenka posedlosti a absolutního obětování se něčemu. Z mého pohledu místy až zbytečně natahované, případně vyplněné zbytečnými pasážemi na vystavění soucitu s tím čí oním mágem.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Na horor bez atmosféry, na splatter málo vnitřností, na komedii žalostně málo fórů a na akci moc utahané.

plakát

Argo (2012) 

Argo fuck yourself. Další povedený Affleckův zářez do režisérské sesle a Goodman s Arkinem naprosto perfektní.

plakát

Equalizer (2014) 

Drsný mačo z bauhausu Robert, který nešetří radami ohledně zdravé stravy a radami vůbec. V noci nějak nemůže spát, tak chodí do nedalekého bistra popíjet svůj čaj, číst něco z top 100 seznamu knih jeho ženušky a jen tak mimochodem když se mu zachce dá nějakým hejlům přes držku a přispěl tak k obecnému blahu. Do téhle chvíle je to cajk a nemůžu si stěžovat. Bohužel jen co se na scéně objeví Ivan drsnější než šmirgl vše směřuje do anusu a z mača se stává Chuck Norris v2.0. Absolutně nepochopitelné použití zpomalovaček, finále na hranici absurdity/debility a kýbl klišé film dost shazuje.

plakát

After the Fall (2014) 

Příběh ortodoxního správňáka, který musí udělat několik přešlapů aby ho život totálně nesešmelcoval. Být hlavní postavou Jason Isaacs tak bylo o zábavu postaráno, jenže minimálně v mém případě jakékoli setkání s Bentleyem kromě American Beauty dopadlo špatně. Nejinak je tomu i teď, prostě mu tu roli nežeru ani kdyby se na hlavu postavil, jinak je to vcelku průměrný film v pomalejším tempu točící se okolo morálky, takže padni komu padni.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Disneyho variace na sleeping beatuy mě místy neskutečně nasírala, místy nechávala v děckém úžasu. Oceňuji hlavně oprostění se od černobílého pohledu.

plakát

Evropa (1991) 

Musím přiznat, že jsem ze svého prvního setkání s von Trierem kapku rozpolcený. Chtělo by se mi dát i 4* ale asi to nechám ještě uležet na hodně silných 3*. Max von Sydow coby vypravěč odvedl naprosto perfektní práci a vizuální zpracování famózní. Tempo filmu mi sedlo o poznání méně stejně jako jednoduchost děje a s tím spojená předvídatelnost.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Tak jsem se konečně odhodlal shlédnout Man of Steel, řádně masírován uber-cool referencemi jakže vlastně super to ten nový Clark je. No a co jsem dostal? Eye candy se scénářem tak tupým, že nebýt gájmana v červeném pláštíku klidně bych věřil, že sleduju další transformers a finální duel se Zodem mne vrátil dekádu zpět, kde si to nandával Neo se Smithem. Je dobré ovšem vědět, že se Clarka bát nemusíme je totiž amík jako poleno.

plakát

Na život a na smrt (2013) odpad!

Jestli je tohle opravdu vyobrazení toho co se tehdy stalo tak nevím jestli mám dřiv zvracet nebo plakat. SEALS by se jednoznačně neměli ani zamyslet nad tím jestli propustit někoho kdo je obratem napráská kámošům, kteří jsou nažhavení odkráglovat nějakého toho imperialistu. Smrdí to náborem a to dost nevábně, to že tam byla i spousta nesmyslů už mi stejně tlak víc zvednout nemohlo...

plakát

Johnny Mnemonic (1995) 

Poměrně komická situace, ve které se Lundgren ukazuje být nejlepším hercem :-)) Námět rozhodně zajímavý ale absolutně zdevastovaný tragickým provedením.