Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (363)

plakát

A co Bob? (1991) 

Pěkná zábavná komedie, u které by se měl káždý přijemně pobavit. Bill Murey mi dal opravdu spoustu nápadu jak někoho vytočit. Díky Bille :)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Bourne znamená pro každého diváka těžce poctivou filmovou práci. A s jistou dávkou jistoty musím přiznat. Je to zážitek. Nic víc, nic míň.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Nedělní odpočinkový film na pohodu. Pěkné, ale poprvé a naposledy.

plakát

Americká noc (1973) 

Doporučil mi to zákazník s tím, že je to jeho nejoblíbenější film. Kupuje u nás DVD, tak to jsem nemohl odolat. Zjistil jsem, že toto je přesně ten film, na který se podívám ještě jednou. Film u kterého jsem napoprvé nebyl vůbec soustředěný a přesto neustále mě přitahoval. Režisér to zvládal lépe než mnozí akční herci své bojové scény, s naprostým klidem a přehledem.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Tento snímek si spojují s ČT2 a čtvrtečním promítáním zahraničních filmů ve 23:00(asi tak pred 10 lety)Toto je film,vůbec první film,o kterém jsem si pomyslel,že je jiný než všechny,lepší než všechny a opravdovější,než vše co jsem do te doby viděl.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Jako zastánce knihy odmítám tento film. Už když tam Je Hanks, tam to klidně mohli si lidé dát trošku více práce. A nakonec to mohl být i film na úrovni, jenže nic. Opravdu velké mrháni časem.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Možná vám i u toho ukápne slzička stejně jako mě.Bylo to pěkné,Trojan je milý trouba.

plakát

Apocalypto (2006) 

Tak to je nářez, velmi sympatický hlavní hrdina, který je středem veškerého dění, mě naprosto učaroval. Nedokáži si představit někoho jiného místo něj. Ten tam patří a jen jeho je polovina filmu. Atmosferu jsem přimo násával. Což mě zavedlo přímo do srdce džungle, ve které jsem prožil skvělých 133 minut.

plakát

Ashes and Snow (2005) 

Božská krása, úžasný nápad. A plovoucí myšlenky na hladinách jemných pocitů.Nestačí si tu nádheru pustit jednou či dvakrát. Koukat po celý život stále budu obdivovat harmonií a klid tepající z těchto 63 min. Vyžaduje to ohromné soustředění, jenže pak odměnou je krásný pocit, který při sledování filmů nastane jen párkrát za život.