Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (74)

plakát

Krvavá odplata (2005) odpad!

Dělejte si prdel z někoho jinýho. Aneb trapnost a koretnost nadevše... Škoda materiálu!

plakát

4400 (2004) (seriál) odpad!

nuda na entou...

plakát

Džungle rtěnek (2008) (seriál) 

Na rozdíl od Sexu ve městě tohle nejsou ty rozverné holky, ale arogantní krávy. Vrcholně nesympatické hlavní hrdinky (trapné herečky, Shields s dabingem Bočanově je horor, Raven je jak smrtka a Price je nechutná). Tenhle seriál neměl vůbec vzniknout, radši bych prosil další Sex ve městě.

plakát

Frasier (1993) (seriál) 

Lepší průměr, ale mít takového otce, určitě bych ho zabil...

plakát

Satan přichází (2006) odpad!

Nebyl to tak špatný film, ale když už tvůrci chtěli přetáčet perfektní film, měli přijít s něčím novým. Je to jako souboj Goliáše a bakterie. V kontextu dvou filmů je toto zpracování naprostá srač_a.

plakát

Blade Runner (1982) 

Nuda vesmírná/nesmírná... Vidíme zde mnoho prvků společných s Vetřelcem (jak někdo píše, Scott tím naznačuje že příběh je z jednoho universa, pro mě to znamená trapnou účelovost), zatím co Vetřelec kde se ze záčátku v podstatě nic neděje a buduje se silná atmosféra, zde se také nic neděje a buduje se nuda. Pohnutky postav jsou iracionální a krom perfektní stylizace film nabízí jen kýbl plný srač...

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Nejak mě to minulo, ač mám obdobný žánr v oblibě. Nejvíc mě odradily vrcholně nesympatičtí herci. Celkově podprůměrné.

plakát

Kouzelníci z Waverly (2007) (seriál) odpad!

Stačí jeden díl, kdyby byl stroj času, vydám se do minulosti a zastřelím Disneyho! Tolik zla co napáchal jeho odkaz a jeho zlotřilá korporace (viz Simpsonovi), se začíná vyrovnávat genocidě! Hnus, demence, lobotomie!

plakát

Silvestr 2009 - Pojďte dál... (2009) (pořad) odpad!

Poslední den v roce zapnou tv jen ubožáci, co nemají nic lepšího na práci - jsem ten ubožák ale nestojím o to, aby mi to neustále tv předhazovala, že jsem chudák a za trest se musím dívat na tuhle hovadinu - takový má dojem z téhle ,,šou´´

plakát

Transformers (2007) 

Povedená zábava, kde můžete s klidem vypnout mozek...