Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (110)

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) odpad!

JIřina Bohdalová neboli žena tisíci a jednoho převleku si hraje na vyšetřovatelku která jedná tzv.: na vlastní pěst a vždy se jí nějakou šťastnou náhodou podaří dopadnout vraha . Promiňte ale tohle je i na mě moc .

plakát

Archer (2009) (seriál) 

Po první dílu jsem se na Archera chtěl vykašlat ale na konec jsem se odhodlal shlédnout ještě jeden díl .... a už jsem se vezl . Všech 10 epizod jsem zkouknul najednou . Jedinou výtku bych měl k animaci , přišla mi taková nějaká divná dokonce v některých okamžicích i celkem trhaná ale to se dalo zkousnout . JInak parádní dabing, humor . POZOR ! TENTO SERIÁL OPRAVDU NENÍ PRO DĚTI !!!!!

plakát

Banditi (2001) 

Abych pravdu řekl tak jsem u Banditů málem usnul ..... což mluví za vše.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Bláznivá akční komedie s parádním začátkem (který bohužel trval pouze 5min.),skvělým hlavním obsazením a babičkou která je nucena chodit přeš ulici a vyřizovat vzkazy . S vypnutým mozkem a s popkorem v ruce dobrý kandidát na dlouhý podzimní večer .

plakát

Bílá vdova (2000) 

Jsem velmi příjemně překvapen :) Milá, příjemná a vtipná komedie, která rozhodně neurazí.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Langeweile - jak by řekl pan Kessler ze seriálu-10 věcí které byste něměli dělat když ....,film je nudný od začátku do konce, hlavní představitel mi je silně nesympatický a ani obživlá socha velkého býka nezachránila tento film od upadnutí do jednou viděných a záhy zapomenutých filmů .

plakát

Černá labuť (2010) 

Perfektní ! Nic víc nic míň . Snad jen kdyby si moje sestra nehrála s iPhonem tak bych si Black Swan užil o fous víc :)

plakát

Ďábel (2010) 

Velmi povedený komorní horor. Až do samého konce jsem tipoval kdo je ďábel, ale jelikož vám nechci zkazit překvapení tak si na to budete muset přijít sami :)