Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (85)

plakát

Hercules (2014) 

I porno má víc hloubky, než tato reklama na samoopalovák! PS: Do značné míry pochybuju, že v té době bylo v módě oholené podpaží u můžů.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Chápu, v kině to musí být podívaná, ale jakožto film nejde o nic jiného než další tupou grotesku, další reklamu na to, jak co nejlépe zničit město, tentokrát přišel na řadu Hongkong. PS: Transformers bez hezké holky co by robo-girl, to už je tristnost! Co bude dál, Transformers bez Optima? **

plakát

Zátah 2 (2014) 

Už nějakou chvíli jsem nekomentoval žádný ten film, no prostě dlouho si nic ani žádný koment nezasloužilo. Nějak se do toho musím trochu zase dostat a proč nezačít s dvojkou veleúspěšného Zátahu. Mělo to být něco, něco u kterého každý odělá zase to: "ooOo-oo!",protože na to "něco" čekal každý, co zhlídl jedničku, ale - ............ Bohužel, tentokrát se režiser nedržel toho co umí!...Přehnaně dlouhá stopáž na žánd, který film nabízí, bohužel shazuje film ještě o kus níže. To co chybělo jedničce, ta absence jakéhokoliv hlubšího příběhu, která The Raid tolik slušela, tak tu zde bohužel najdeme a najdeme ji na úkor všeho čím byla jednička tak zajímavá, vyjímečná, tak brutální a syrová...V kostce: Napětí? - kde. Akce? - trochu. Zlomených loktů, nohou, vazů? - málo. Kdyby alespoň ten děj nevyzníval tak tupě a prázdně. Pak už tak dost zpra*ený film proložit ještě zpomalovačkami a jsme jak v Hollywoodu. Škoda, jednička se takového pokračování nezasloužila. Každopadně doporučuji i tak to předčí konkurenci s přehledem. ***

plakát

Špinavý trik (2013) 

American Hustler se dá charakterizovat asi nejpoužívanější frází tohoto filmu - This is bullshit! Né, teď trochu vážně. Děj poutaví, rozjezd svižný, v hereckém obsazení asi těžko budeme hledat chyby,.. přesto závěr filmu vyšuměl.Trochu groteskně působila snad jen jedna scéna, kdy Jennifer Lawrence jakožto bohužel nejmladší herečkou ve filmu, mluvila něco o dospělosti. Celkově bych ubral asi jen dvě věci, stopáž a tu apriorní snahu točit film pro ocenění. Sečteno a podtrženo i 2* musím ubrat.

plakát

Riddick (2013) 

Trochu té nostalgie. Divák si to vyprosil, a tak je to bohužel tu. Riddick opravdu hodně kopíruje Černočernou tmu, což je veskrze škoda. A to to vše začne tak dobře. skvělá úvodní část, plná myšlenek, velkolepé scenérie a poutavý nádech. S příletem lovců jde celá atmosféra do háje. Vytratí se jak napětí, tak nepředvídatelnost. Z filmu se stává honička o tom kdo pronese drsnější hlášku a o tom kdo má vetší ..... Koukáme se na Riddicka, všichni víme, kdo ho má největšího, tak proč sakra tímto směrem. Na konec nesmí chybět trocha filmařského bordelu, hraní si se světýlky a kvanta ektoplazmy. Ať už se mi to líbilo či ne, krajní fanoušky trojka potěší, opět je vtáhne do onoho nehostinného světa, kam se ani bůh neodváží... aspoň na chvíli.

plakát

Lincoln (2012) 

Líbilo, nelíbilo - nevím,.. váhám, nepovím. Každopádně hodnotit tento film nemůžu, potřeboval bych znát trochu více dobovou historii, danou problematiku a hlavně souvislosti, které by mi tolik poodhalily, proč byl scénář takový, proč se ta či ona postava v tu nebo onu scénu zachovala takto. Nemůžu říct, že Lincoln nemá co nabídnout, jsou tam zajímavé momenty, scény tvoří mozaiku událostí pěkně po kupě a herci odvádí skvělou práci, ale jsem prostě příliš neznalý, abych pochopil a správně ohodnotil. =) Být Američan, asi mi to řekne více.

plakát

Machři 2 (2013) odpad!

Nestává se mi moc, že si už po první scéně přeji film vypnout, vymazat ho z HDD a zapomenout vůbec na to, že jsem měl tak de*ilní nápad si ho vůbec stáhnout. Skvělá jednička, ale ta dvojka je otřesná. Co to má znamenat!

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Jaj,.. Perfektní, absolutně perfektní. Padouch vybrousil nedostatky z jedničky a tentokrát je promyšlený do posledního detailu. A pro mojí radost dal daleko vetší prostor "tic-tacům", kteří tak tahali jedničku. Tentokrát však žene film kupředu naprosto vše. Je to veselá, barevná smršť gagů sršících z každé strany. … PS: Hlášky jako: „KVA KVA, mocca, kakao, kanpai!“ co na to říct =D. PPS: Už se těším na rok 2014, až si Mimoni urvou celý film jen pro sebe. =)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Hm... je zajímavé kolik rodin se nastěhuje do domu, o kterém nic neví. Neví kolik má pokojů, jestli mu jede topení, kde vedou stoupačky a kam, nebo jestli má vůbec sklep. To se může stát jen v Americe. The Conjuring zaujal, nenudil a kdybych ho viděl na plátně, tak by určitě i vylekal. Pro domácí koukání dělaný není, ani když ho sledujete od dvou ráno.