Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (79)

plakát

Černá mamba (2011) 

Kobe Bryant bojuje s velkým šéfem (Kanye West) a jeho kumpány o své jedinečné boty NIKE. Jak to dopadne? Uvidíte samy. Svižný kraťas.

plakát

I'm coming home (2011) (studentský film) 

Dokument, ukazující osazenstvo jedné příjemné hospůdky. Uslyšíme zajímavé rozhovory a postřehy. Zatím nejlepší z Vohryzkovo krátkých filmů.

plakát

Tik ťak (2011) (studentský film) 

P E R F E K T N Í ! Jeden z nejlepších krátkometrážních snímků, které jsem v poslední době viděl.

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Tak to je perfektní! Velmi mě to pobavilo. Těším se na další díly :)..

plakát

Blbec k večeři (2010) odpad!

Přihlouplá vykrádačka perfektního francouzského snímku. Čekal jsem, že to nebude nic extra, tak jsem to přehlížel, ale moje zvědavost mě donutila kouknout na to. Mám nového adepta na nejhorší remake dekády! FUJ.

plakát

Černá labuť (2010) 

Narušená a psychicky nevyrovnaná Nina, která je každou chvilku obletována svojí maminkou, má předvést jednu z nejtěžších dvojrolí? Člověk by si řekl, že to tahle ubrečená husička (teda vlastně labuť?) nezvládne. A ejhle. Za výrazné pomoci Aronofskyho, Mansella a mnoho dalších, zde máme opět výborný film z minulého roku. Po The Fountain a The Wrestler znovu temnější snímek. Takový Aronofsky se mi líbí.

plakát

Fighter (2010) 

Celkem dobrý film, kterému k dokonalosti chybí jedna podstatná věc. Jiný herec do role Mickyho. Wahlberg nepředvedl to, co bych chtěl vidět. Bale, který hraje fetem zničeného bývalého boxera, podává naopak přesvědčivý výkon a film drží nad vodou. Bál jsem se scén v ringu, boxu moc neholduji, ale překvapivě mě bavily. K filmu se určitě někdy vrátím, ale kultovní snímek to pro mě rozhodně nebude. 3-4*.

plakát

Já, padouch (2010) 

Velmi příjemné překvapení. Bavil jsem se. Škoda, že nevydrželo počáteční tempo, kterým se film rozjížděl. Ale i přesto se jedná o velice povedený animák, ke kterému se rád vrátím.