Česko
4 body
En, en, en! Asez andnej akčars, áretk ínen ifics, ela iftihs, ěnram es ícížans týrkaz ouvs tsoput, ifics oduesp ifics ytnemom! ijučuropoden!
Kristovo noho! Čtyři lidi, mají 90 minut halušky a sem tam se jim zaběhne ovce. No prostě horror jaxvina!
Doby kdy jsem ujížděl na horrorovych antologiich jsou nenavratne pryč. A to je i atraktivita teto sbírky. Jedna hvězda za povidku na pozadí.
Jen si tak říkám, nakolik tentokrát Crowe hrál a nakolik propustil ven opravdového Vranae...
Nesympaticke postavy, neverohodny dej a rustina v americkem hororu. Suka blať!
Mám rád tvorbu Mistra. Z úcty k pokusu zpracovat předlohu 1 pentagram. Knihy krve ale existuji presne ve 2 svazcich.
Koukáno na 2x a i tak jsem u toho málem usnul!
Ale jo. Příjemná změna 100x zrecyklovaného žánru.
Trošku se Honzovi s Kolinem divím, že do toho vůbec šli.
Ne, tak tohle se nepovedlo.
Bylo nebylo, před 4 roky se korejcům podařilo natočit originální, neotřelý a docela zábavný horror. Letos bohužel jakékoliv nadějné vyhlídky úspěšně zprasili tímto pokračováním.
Zbytečná věc, která zaujala vizuálem ale ničím víc.
No zkuste se na to podívat krokodylima očima: taky by mně asi nakrklo, kdyby mi do baráku lezli cizinci.
Ono by to možná i fungovalo, nebýt toho, že závěrečný twist s klidem pohřbí jakoukoliv, do té doby pracně budovanou, atmosféru.
Naprosto průměrná věc, u které si zitra uz nevzpomenu ani na název.
Schizofrenií tu podle všeho trpěl hlavně scénárista, jinak si tuto sračku nedokážu vysvětlit.
Čistý průměr.
Opět poněkud slabší výstup, který zachraňují povedené historky na závěr.
Možná i o něco lepší než I Swear to God.
O něco slabší, než vynikající I Swear to God. Poslední historka je ale naprosto boží!
Vtipy o náboženství, jsou tady ještě to nejslabší, s čím se setkáte...
Ještě děsivějši než Tlustý Drak!
Snad ten průjem po tomhle zařízeno!
Kam se hrabe Život!
Eh, cože?
Bravo!
Chyběl tomu hlubší sysel!
Pro balík prachů (2020)
odpad!Dědek Tomáš pobíhá po městě v závěsu s Blbým, Blbějším a Nejblbějším (který se nechal panem Blbým docela tupě poslat na lokální tuhoszkemping).
Tenet (2020)
Jiu Jitsu (2020)
odpad!Představte si, jak by to asi dopadlo, kdyby se nějaký vůl rozhodl zkřížit Predátora a Dr. Mráze!
The Dark and the Wicked (2020)
The Mortuary Collection (2019)
Vyšinutý (2020)
Follow Me (2020)
Nesympaticke postavy, neverohodny dej a rustina v americkem hororu. Suka blať!
Books of Blood (2020)
Ďábel (2020)
Koukáno na 2x a i tak jsem u toho málem usnul!
สาวลับใช้ (2020)
Ale jo. Příjemná změna 100x zrecyklovaného žánru.
Antebellum (2020)
odpad!Černý muž pod bitchem otrokáře žil? Lee musi vzteky rotovat v hrobě! Pomalu by to už chtělo něco nového nemyslíte?
Ava: Bez soucitu (2020)
Trošku se Honzovi s Kolinem divím, že do toho vůbec šli.
Mulan (2020)
Ne, tak tohle se nepovedlo.
Peninsula (2020)
The Secret Garden (2020)
Zbytečná věc, která zaujala vizuálem ale ničím víc.
Black Water: Abyss (2020)
Archive (2020)
You Should Have Left (2020)
Naprosto průměrná věc, u které si zitra uz nevzpomenu ani na název.
Open 24 Hours (2018)
The Silencing (2020)
Čistý průměr.
Jim Jefferies: Fully Functional (TV pořad) (2012)
Opět poněkud slabší výstup, který zachraňují povedené historky na závěr.
Jim Jefferies: BARE (TV pořad) (2014)
Možná i o něco lepší než I Swear to God.
Jim Jefferies Alcoholocaust (2010)
Jim Jefferies: I Swear to God (TV pořad) (2009)
Vtipy o náboženství, jsou tady ještě to nejslabší, s čím se setkáte...
Hiteumaen (2020)
odpad!Ještě děsivějši než Tlustý Drak!
Artemis Fowl (2020)
odpad!Snad ten průjem po tomhle zařízeno!
Sputnik (2020)
Kam se hrabe Život!
Kóma (2019)
Eh, cože?
Lov (2020)
Bravo!
Malasaña 32 (2020)
Chyběl tomu hlubší sysel!