Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Fantazie ... nedokázal jsem se od toho odtrhnout a zhruba za 2 týdny jsem dokoukal obě řady. Většina dílů mě dokázala překvapit i šokovat nějakým zvratem, což je super, jelikož nesnáším zavedená klišé v seriálech. Možná tomu chybělo trošku víc akce a bylo by to opravdu dokonalé. Moc se těším na další řadu, i když čekat rok, to bude hodně krutý ... Blíží se konec 3. řady a já si říkám, jak rychle to uteklo. Ještě, že jsou ty knížky :-) Po trochu rozpačitém úvodu to nabralo slušný obrátky a já počítám dny do posledních dvou epizod. Co víc si lze přát? 3.7.2013 Deště Kastameru, to je epizoda, která předčí všechny ze 3. série. Kdo nečetl knihy dostane infarkt, kdo ho nedostane bude přišpendlen do křesla a celé to sledovat v němém úžasu. Ještě párkrát jsem si to musel pustit, protože jednou to prostě nestačí. Moc se těším na 4. sérii. Pokud ji skupina režisérů a scénáristů nepokazí, má potenciál být jasně to nejlepší. Spousta zvratů, soubojů a dokonce i úmrtí. Každá epizoda může mít parádní závěr, tak hlavně nic neuspěchat a pořádně to vymyslet. Čtvrtá série nasadila opět laťku velmi vysoko, i když jsem to čekal o chlup lepší. Je to další série u které nebudu mít problém pustit si ji časem znovu.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Nejlepší válečný film (seriál) co jsem kdy viděl. Nic mi tam nechybí, vše je na špičkové úrovni. Nemám slov.

Spiderman

Spiderman (1994)

Na tomhle seriálu jsem vyrůstal a nechtěl jsem si nechat ujít jediný díl. Naprostá špička, kam se hrabou dnešní animáky.

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Pro mě hodně povedený seriál. Dokoukány všechny řady ... Nejoblíbenější postava? Asi Baltazar :-)

X-Men

X-Men (1992)

Perfektní seznámení s X-Meny. Film tomu nesahá ani po kotníky. Škoda jen, že jsou dabované 2 řady. Rád bych se podíval i na ty další. Klidně s titulky, jenže ani ty jsem nesehnal. Budu rád, když se ozve někdo, kdo je má ... Nejoblíbenější postava? Jasně Gambit.

Pirát divoký Jack

Pirát divoký Jack (1998)

Perfektní animovaný seriál, rád jsem se na něj díval a vůbec mi nevadilo, že je dílů tak málo a jen se opakují. To je právě veliká škoda, že nebyly natočeny další. Nejlepší díl je asi ostrov Zerzin a o kanibalech :-)

Taboo

Taboo (2017)

Netradiční, a to velmi. Neměl jsem vůbec tušení do čeho jdu a po začáteční epizodě bylo vše takové rozporuplné, zajímavé, ale povedené. Opravdu temný Londýn 19.století je skvěle vykreslený. Úvodní polovina minisérie to krásně rozběhla a člověk si říká, že by se to mohlo už dát jasným směrem. Ne, vždy je něco nečekaného a žádným způsobem se nedá říct co se stane v následujících minutách. Občas mě to zavádí myšlenkami ke Game of thrones, který odstartoval nečekané zvraty a úmrtí. Tady to taky působí, jen je z toho absolutně jiný pocit. No a další polovina je dokonalá, akční, dramatická a s naprosto okouzlující hudbou. Díky tomu jsem si seriál dost oblíbil a s napětím očekávám další sérii. PS: Tom Hardy excelentní výkon. Zasloužený plný počet. (2719)

Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 (1990)

Před pár lety jsem se rozhodl koukat od 1. série a momentálně jsem u 6. :) ty příběhy už nejsou co bývaly, ale stále to má něco do sebe. Někdo přichází, další odchází ... Vesměs je to stále "dokola" ale baví mě to. Uvidíme, co přinesou další série. --- Finišuju, jsem na začátku 9.série :-) (8.11.2012) tak dnes 27.6. 2013 jsem dokoukal poslední díl 10. série a tím i celého seriálu :-) Trvalo to slušnou řádku let, ale i tak to, myslím, stálo za to ...