Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (349)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Sice 3 hvězdy, ale má to spád, jiskru a koukatelné herce :-) .. příjemná oddychovka

plakát

Rozum a cit (1995) 

Filmu v celku není co vytknout .. ale není můj šálek kávy. Moc "červená knihovna".

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Ale i přes vyšší hodnocení (krásný svět star wars...) jsem musela trochu nadhodnotit seriál. Jinak by byly tři hvězdy. Některé zápletky v ději byly nedomyšlené. Prostě na hlavu ... Bacha spoiler. např. poslední scéna, kdy padouch zemře. Padne kousek od nich a oni prostě odkráčí a nezkontrolují si, že opravdu je mrtvý?

plakát

Rivalové (2013) 

Dlouho jsem odkládala tento film. Nějak mě udivovalo, že film, který je o jezdcích formule 1, má až takové vysoké hodnocení. Musím říct, že i přes velké pochybnosti, mě film přesvědičl a dávám (sama ke svému velkému údivu) 5 hvězdiček. Sama jsem se teď použila, že by se neměl dopředu odsuzovat fim, jenom kvůli tématu.

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

Původně čtyři hvězdy. Ale po vypuštění 3. série dávám 5 hvězdiček, i když se kompletně obměnilo herecké složení, vůbec jsem to jako divák nepostřehla. Vše do sebe nádherně zapadlo a i nový herci hrají starší verze postav úžasně.

plakát

Teroristka (2019) 

Harry Brown po česku :-D

plakát

Soukromá válka (2018) 

Dle mého názoru nedoceněný film. S ohledem, že se jednalo o životopisný film, který se vesměs odehrával v terénu, tak se podařilo vystihnout atmosféru míst, událostí a zřejmě i psychiky novinářů, kteří si projdou něčím takovým. Ano, není to nabitý film humorem, skvělou hudbou a strhujícími scénami (a efekty). Ale bohužel je to něco ze života, skutečného. Což asi lidí moc nebere. Raději se podívají na nějaké xté pokračování něčeho, co má v podstatě pořád stejný děj, jen tam občas se přidá nějaká postava. Jupí další xtí Avengers a podobně. ... hloubka film mi nevadí. Po dlouhé době film, který mě ve finishy celkem zasáhl u srdce. Myslím si, že film je pěknou účtou takové odvážné novinářce. Řekněme si popravdě. Kdo by na to měl sílu a odvahu se dobrovolně vydávat do takových míst.

plakát

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (2018) 

Dlouho jsem "nesesmolila" žádný komentář. Ale z nepochopitelných důvodů jsem nucena okolnostmi se rozepsat u tohoto filmu :-D. Zaprvé bych chtěla upozornit, že jsem se na snímek snažila dívat očima mladého díváka. Jako by mi bylo opět třeba 8 let. Ano, je to jiné, než jsou originální filmy o Asterixovi a Obelixovi, ale starší diváci si musí uvědomit, že i dnešní generace dětí je jiná. A právě se mi líbilo, že téma Asterixe a Obelixe zpracovali tvůrci tak, že je to bližší dnešní generaci (teda aspoň myslím :-) ). Sice tam byly dvě velké nelogické chyby (jako rychlý přesun zpět do vesnice, počet kotlů s lektvarem před závěřečnou bitvou), ale nakonec u mě převládly čtyři hvězdy místo tří.

plakát

Wonder Woman (2017) 

3,5 hvězdičky. Na ztvárnění amerického comixu určitě příjemné zpestření a trochu vybočení z klasických kolejí.