Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý režisér natočil zoufalý film. Chtěl jsem dát hvězdičku aspoň za sexy Issovou, ale ne, fakt to nejde. Snažil jsem se u té komedie nějak vypnout, abych ji líp docenil, ale sakra, nešlo to. Vtipné momenty jsou buď trapné, WTF, nevtipné a ty nejlepší nedotažené. Knižní předlohu jsem nečetl, nemám rád Pawlovskou a vzhledově se mi naprosto hnusí (asi mi budou skoro všichni rozumět, proč) a ani nechci. Ten scénář je tak strašně zoufalý, že by z něj dobrý film nevytáhl snad ani nejlepší český režisér. Celé je to takové připitomělé, ale není to vtipné. Prvních 20 minut to je sice pitomé, ale aspoň mě zajímalo, co bude dál, a pak to byla nuda, trapná nuda. Spousta postav je zde zbytečných a ve filmu vůbec být nemuseli. Prostě je to takový ten typický český zmršený pokus o komedii. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že zoufalé ženy dělají zoufalé věci, a samozřejmě nejen ženy. Měla jsem pocit, že sleduju jednu velkou noční můru, ze které se nemůžu probudit a to jsem byla na tenhle film opravdu zvědavá. Kláru Issovou mám ráda. Pobavil mě Pavel Kříž, co by oddávající kněz a Lenka Vlasáková jako lékařka. Zbytek tu pobíhá spíše do počtu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vskutku jebnutý film. Postavy jsou úplně mimo mísu, herci relativně přehrávají... Ale.. není to řesně ten Halinin styl? Za mě teda je! A kdybych měl potřebu její styl vyprávění vidět na plátně, představoval bych si to takto. Za mě jedno lehké mínus (nadsázka!) - udělat životní smolařku a blbku z jedné z našich nejkrásnějších hereček... tomu jsem neuvěřil :) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Neumím si vůbec představit, jak se tvůrci filmu při natáčení bavili a chechtali se tolika "vtipům"... Vystřižené nepovedené scény na konci ale ukázaly, jak velice zábavné natáčení bylo. Výsledek je ale bídný. Navíc působí, jako by ani nebyl filmem. Nejen že je děj roztěkaný, přeskakuje a klopýtá, navíc jej ruší vstupy brzy otravných mariachi a sice hnusně charismatického, ale opět rušivého Pavla Kříže. Hodnocení zcela odpovídá kvalitě díla. Nikdy více. ()

Mianelia2050 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalý film, po kterém jsem byla ještě dlouho zoufalá, když jsem pomyslela, co dokáží zoufalí režiséři apod. natočit. Naprosto mizerný, otřesný a hrůzostrašný film. Nesympatičtí herci (nebo teda alespoň ti v hlavních rolích...). Hudba? nic moc. Konverzace, no... Obsazení nesympatické. Nemám slov. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Kromě Prahy se film natáčel v obci Pecka, odkud hlavní hrdinka pocházela. (rakovnik)
  • „Měla jsem z Filipa na začátku rozporuplný pocit. Má svou jasnou představu, kterou chce vyjádřit. Nejdřív mě jeho připomínky štvaly, ale pak mě začaly podněcovat k tomu, že jsem některé scény úplně předělala,“ uvedla scénáristka filmu Halina Pawlowská. (SONY_)

Reklama

Reklama