Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Kamera: Steven Poster ... jeden z nejzajímavějších filmů, co jsem kdy viděl. Mírně podobný Butterfly efektu, co se zajímavosti týče. Práce s kamerou je skvělá, hlavně její otáčení, zrychlování, zpomalování a vynikající jsou také plynulé pohyby - na chodbě školy, na halloweenské oslavě. Herecké výkony jsou taktéž více než dobré - třeba Patrick Schwayze dokazal, ze nepatri do stareho zeleza. Jsem nadsen a urcite zhlednu jeste jednou.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Kamera: Roy H. Wagner, Gale Tattersall, Walt Lloyd, Newton Thomas Sigel.....zahlédl jsem pár dílů a je to opravdu povedené. Jenže to dávají zrovna v dobu, kdy jedou v telce ty nejlepší filmy(na dvojce), takže se na to moc nedívám.

plakát

Ed Wood (1994) 

Kamera: Stefan Czapsky ..... dovoluji si nesouhlasit s pomem - tento film JE DOKONALÝ! Do detailu. Geniální, mistrovský. Ještě dlouhoo tom budu přemýšlet, jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl!

plakát

Él (1953) 

velmi povedený snímek, škoda jen, ze nebyl nikde v čr promítán.

plakát

Esther Kahn (2000) 

krasny pribeh, jeden z prvnich "opravdovych" filmu, co jsem zhledl. A v tomto snimku je nejlepsi kombinace clovek - sklo, kdyz hlavni hrdinka sni sklenicku. Krasne:)

plakát

Eurotrip (2004) 

Kamera: David Eggby.... nejdříve jsem dal 3 ale ted musim 4, protože je to jeden z nejvíce pohodových snímků, když nechcete sledovat žádnou intelektuální věc a nebo si zahulit trávu... a grafika(btw udělána českým týmem grafiků) je vcelku správně ulítlá... a slovensko je prostě geniální. Když si to vemete z druhé strany, tak new york taky nejsou jen mrakodrapy a texas nebo utah nejsou jen poušté... ale kdybyste o tom točili film, tak je tam dáte... Z kamery jsem velmi potesen a holky jsou krááásné:)

plakát

Evidence (1995) 

Nejabstraktnější Reggiovo dílo, jinak opět krásné a ta hudba! Díky za link.

plakát

Fanny a Alexandr (1982) 

Poslední film velkého režiséra(i když my víme, jak je to s jeho opravdu posledním filmem) je nejméně bergmanovský, přesto velký příběh bohaté rodiny před první světovou válkou z pohledu mladého alexandra táže podobné otázky jako u předchozích - bytí, mystično - a opět se nechal režisér inspirovat svým mládím.

plakát

Flashdance (1983) 

Kamera: Don Peterman ...... není to špatné, ale že bych to musel vidět dvakrát?

plakát

Fontána (2006) 

Kamera: Mathew Libatique ...... Palace Cinemas, třeste si s promítačkou jak chcete, ten film nezkazíte! Geniální dílo, naprostá exhibice všech zúčastněných - Hugha Jackman(ktery zde předvádí to nejlepší, co kdy zahrál), Rachel Weisz(jíž krátké vlasy taky seknou) a hlavně Darrena Aronofského a kamery MATHEW LIBATIQUE, jenž si svou libost v detailech užívá na sto procent. Chci to vidět v kině ještě jednou, hlavně bez třesu. To ticho, které se line sálem, když holohlavý poustevník uždibává z kůry stromu v bublině stojí za to prožít ještě jednou. Ještě jednou děkuji za tento film. Vyšplhal se na druhé místo v mém žebříčku(neboť jsem příliš tradiční na to, abych jej dal na první). Ještě nikdy se mi v kině nestalo, že bych byl do sedadla zaražen a ochrnut se díval do poloviny titulků. Musím to vidět ještě jednou!