Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (172)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Skvělý námět podle skvělé knížky. Ale co naplat, když to musí být woke a tím pádem plné otřesného castingu hlavních postav. Máme tu extraligu herců z Hry o trůny, pak překvapivě docela v pohodě čínské herce a pak přeidelizovaného černocha, který 8/8 dílů nic neudělá a děj nikam neposune a nakonec sice hezkou, ale absolutně nesympatickou Eizu Gonzalez, která hraje kyselou a 8 dílů otrávenou namyšlenou čubku. No koukat se na to dá, ale mohlo to dopadnou líp.

plakát

Chudáčci (2023) 

Zajímavá stylizace, iritující hudba a celkově trošku přeceňovaná artovka. Námět není až tak zlý, ale ve svém duchu je to zase jen stokrát ohraná woke dějová linka o silné ženě a zlých mužích.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Tohle je přesně ten typ seriálu, který byl potřeba. Guy Ritchie tentokrát netradičně září i v seriálové produkci  Vychází to ze skvělého filmu, nešetří černým humorem, není to zbytečně woke a hlavně je to super zábava a podívaná. Jen tak dál!

plakát

Plnej kotel (2024) (pořad) odpad!

Nevím co to má být a na koho tenhle pořad cílí? Má to být laciná kopie Top Gearu? Na to by byla potřeba vtipná ústřední dvojice (trojice). Jak se ukazuje už v partičce, Geňa umí zahrát vtipného blbce, ale Suchánek je prostě jen křečovitej a trapnej. A proto to nefunguje

plakát

The Beekeeper (2024) 

Tak mohlo to být fajnové béčko s konzistentním Jasonem Stathamem, bohužel cca půlka filmu je zaplevelená mizerně nacastovanýma hercema, pro splnění diverzitních kvót. A třeba na herecký výkon takové Emmy Raver-Lampman se koukat nedá, protože její konzistentně kyselej arogantní ksicht dojem celého filmu vyloženě kazí.

plakát

Wonka (2023) 

Na Wonku jsem se těšil a o to větší bylo moje zklamání. Wonka je přece tak zajímavá a nekonvenční postava, čekal jsem že se o něm něco dozvíme a místo toho jsme dostali jen hodně povrchní skriptovanou vztahovku, která se točí okolo zidealizovaného černošského sirotka a Wonka je tu tak trochu vedlejší postava. Všechno je to samozřejmě hrozně hezky načančané a v momentně kdy se na chvíli objeví někdo z těch opravdových herců typu Atkinson nebo Grant jde kvalita nahoru, ale jejich postavy se tam vlastně jen tak mihnou. Zbytečně moc woke, zbytečně moc cringe...nelíbilo se mi to.

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Jak mě zklamala Licorice Pizza, tak tenhle film dopadl skvěle. Nejsem fanoušek vztahových dramatů. Mohlo to mít kratší stopáž, mohlo tam být víc vtipných momentů, ale i tak to je skvěle napsaný i natočený a zanechá to ve vás spoustu silných pocitů bez citovýho vidírání. V houšti povrchních woke sraček poslední doby se tohle krásné vyjímá. Jen houšť!

plakát

Uprostřed ničeho (2023) odpad!

Čekal jsem Trosečníka na španělský způsob, ale není to nic víc než hodina a půl dlouhá reklama na woke silnou ženu (nový hollywoodský standard), která prochází bravurně strastmi kontejneru na moři od takových banalit jako je porod, rybolov, jezení vlastní placenty, chirurgické zašívání hluboké řezné rány atd...ztráta času.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 4 (2023) (epizoda) odpad!

Díl od dílu horší. Nekoukatelné, herecké výkony jak z ochotnického divadla. A to bych se nerad dotkl ochotníků...kdo k tomu proboha psal scénář?! A kdo to pustil do vysílání...?