Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Damian začíná být podezřelý v obou časových rovinách. V 18. století si začíná jeho snoubenka Frederika myslet, že to, jak se jí pořád vyhýbá, je projev výsměchu. V dnešní době zase Damiana považuje podezíravá Lucie za tajného agenta nějaké konkurenční firmy Marmelišek, který má za úkol ukrást jeden z jejich nových receptů. A do toho jsou přenosy, které Damián tráví v budoucnosti stále častější. Chudák Matouš, jehož tinktura za vše může, by rád bádal nad tím, proč tomu tak je, ale má jiné problémy. Již dlouho pro dvůr knížete Adama nevykonal nic přínosného a místní správce by rád Matouše vyšachoval z jeho pozice. Zkouší to různými podloudnými způsoby. Od obvinění z kacířství, přes nastražení zakázaných knih v jeho pracovně… Bude to ale stačit? A kam až je správce ochotný v tomto boji zajít? Možná, že by Matouš mohl v očích knížete stoupnout, kdyby využil vymožeností z budoucnosti. Ale nezmění tím tok celých událostí? A to vše stále pozoruje podivný muž, který jen čeká, až se v domě Elišky něco pokazí a on, v přestrojení za opraváře, tam začne šmejdit. Co ale hledá? A proč? (TV Prima)

(více)

Recenze (29)

Colomba666 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

🚮 Seriál pro idioty a vydlabané dýně. Jejich tzv. humor je slaboduchý až trapný, je vidět, že na tom dělali Pražáci, jelikož demence z obrazovky nejen stříká, ona přímo prosakuje. Pí... Smetana s p*jem Urbanem si opravdu švihnou pouze v takovém slaboduchém braku. Jakápak náhoda, že 3. epizoda má z ničeho nic o pár procent více, přitom tuto slátaninu hodnotilo o nějakých 1000 osob méně, neboť většina z nich již zvracela, a nechce se dobrovolně pouštět do dalšího sebetrýznění. Čím to asi bude? Prima pohrozila svým kancelářským krysám, že pokud nenapíší pozitivní recenzi, tak jim sáhne na prémie? Neboť tak to přeci v seriózních firmách chodí, ne? ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude to jediný díl, který ohodnotím. Nejsem cílová skupina a nikdo takový by toto sledovat neměl. Děj je průměrný ale mile komediální, sedí obsazení Anny Dvořákové a Milana Šteindlera. Ti budou rozehravat situace, ostatní v minulé době jsou standardní pozadí, Jan Komínek promine. ..... Současnost je rolemi lépe vyplněná, bohužel hlavní role nezáří. Ve vedlejší roli, například Jolany, by se Emmě dařilo lépe. ..... Hlavní a podstanou chybou Primy byla reklamní upoutávková kampaň, která přilákala jiné diváky, než měla. ()

Reklama

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další fajn díl Elišky a paviána. Moc nevím co psát, názor na postavy i příběh jsem psala už v recenzích na předešlé díly, ono se to stále vyvíjí dobrým směrem. Stále mě to kupodivu baví a jsem za to moc ráda, protože podobné české seriály mě poslední dobou nenadchly, přitom tenhle ikdyž je blbost, tak je zábavný. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl Kelišky a Banána je překvapivě celkem koukatelný, protože v mnohem větší míře zde převažují scény z minulosti, kde se alespoň něco děje, i když to něco je zábavné asi jako průměrný nedělní oběd u rodičů. Čím méně Smetany, tím víc hvězd. A už jen za Petra Vaňka v paruce s falešným knírem si to tu jednu hvězdičku zaslouží. Tak zase u další recenze marmelišáci. ()

Klik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a je vymalováno, sledovanost 3 epizody padla i přes další masírku, které součástí je vylepšení mediálního obrazu paní Smetanové. Z rozhovoru s ní se dozvídám, že není arogantní pí..., a že je rozkročená mezi profesí herečky a zpěvačky... no může klidně zase dát nohy k sobě, protože jestli si myslí, že je herečka, tak pak si diváci musí myslet, že je arogantní pí... . Trošku pokory by to možná vše vyřešilo, protože ona v udělala jenom tu chybu, že účinkování neodmítla. Zbytek průseru už dodělali v Primě. Klik ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama