Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (129)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Také jsem měla veliká očekávání od tohoto snímku. Myslím, že se tvůrcům podařilo vystihnout atmosféru dobu i zákulisí showbyznysu. Rami se úkolu zhostil se ctí, vystihl Freddieho osobnost. Velmi se mi líbily detailní záběry, průlety kamerou při koncertech. Pátou hvězdu dávám za závěrečnou scénu, kdy jsem měla husinu :)

plakát

Saturnin (1994) 

Přesné zpracování, skvělé herecké výkony. Hlášky, které neomrzí a které ráda používám. "Ano, chtěla jsem růži a toto je růže, ale naprosto nevhodná" Podávat v mém věku rakvičku, to je naprosto ohavné" apod.. Tento příběh nikdy neomrzí.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Tento seriál konečně pravdivě zachycuje práci policistů. Každá postava je pečlivě vykreslená, příběhy jsou podle skutečných událostí, dokonalé.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Jako režijní debut B.Coopera to nebylo špatné.Souhlasím, že film by mohl byt kratší. Vyzdvihuji výkon Lady G..ona si jede sve "vystoupeni" od začátku do konce a Bradley ztvárnil svou úlohu parádně.

plakát

The Graham Norton Show (2007) (pořad) 

Velice kvalitní show. Moderátor, který se nebojí ztrapnit i největší "celebrity" fotkami z mládí apod.

plakát

Jsem božská (2018) 

Tento film měl potenciál, zajímavou myšlenku. Žena, která se snaží najít svou identitu, bojuje se sebevědomím a pár kily navíc :) Amy je zábavná, ale příběh místy kolísal. Průměr.

plakát

Chata na prodej (2018) 

Český film o chalupařeni je spíše sondou do jedné "nedokonale" rodiny, kde se nesourodé postavy spolu snaží vycházet, musí asi tak jako každá familie. Vyzdvihuji výkony babičky a vlezleho souseda. Hudba je velmi dobře zvolená, podtrhuje plynulost příběhu. Jediné co mi vadilo byl konec, ale jinak povedený snimek.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

První tři série se opravdu povedly. Například díl "švábomyš" patří k mým nejoblíbenějším. Další řady to s kvalitou šlo dolů, a v poslední sérii mě zklamalo neustálé natahování příběhu. Například v Přátelích byl konec napsán plynule. Hodnotím celek.

plakát

Hastrman (2018) 

Filmu chyběl dějovy spád. V polovině příběh ztratil dech úplně.V závěru se snažil režisér dodat drama. Velice kladně hodnotím kameru, přelety nad krajinou neměly chybu. Hvězda navíc za hastrmana a faráře.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Příběh mohl jít více do hloubky to ano, ale mělo to být vyprávění dědečka očima dítěte. A to u mě splnilo očekávání. I nám babička vypráví příběhy z války, které nadšeně hltáme a i v kině jsem viděla dojaté babičky, které film vrátil do dětství.Úžasný zážitek: )