Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (195)

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Ajej, super záhadná a geniální AI "entita" a s celou koncepcí MI je rázem konec. Je z toho jakási kapsářská odysea... První film ze série, který mě vůbec nebavil. Dvě hvězdičky dávám za krásné kulisy Říma a Benátek.

plakát

Robin Hood (2010) 

Konečně zpracování jedné legendy dle mého gusta. Ridley Scott prostě umí, to je bez debat a tady mi to opět ukázal! Director's Cut je malinko zdlouhavější, ale já si ten příběh užíval od začátku do konce. Marion v závěrečné bitvě bych si odpustil, ale tuhle "milostnou daň" velkých bijáků už jsem se naučil snášet.:) Gladiátor je v mém žebříčku ještě o stupeň výš, ale i Robin Hood se Russellovi povedl, takže za mě plná palba.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Seriál ještě dokázal pobavit (šokovat), bylo to nové, svým způsobem originální, ale tohle už fakt nee.

plakát

Santa je pořád úchyl (2016) 

Jedničku jsem si před lety užil, ale pokračování už prostě nefunguje. Je to jen pokleslé a nechutné, k smíchu bohužel nic.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Mělo to pár zajímavých nápadů, ale jinak dost stupidní sci-fi. V podstatě komplet celé na zeleném plátně, takže spíš počítačová hra než film. Neeson tam má roli úplně o ničem, jinak žádný výrazný herecký výkon. Ufoni hodně cáklí, vysazení na jakoukoliv mířící zbraň, ale krom toho k lidičkám velmi ohleduplní. Suma sumárum dost pošahaná invaze, hezky si všichni zastříleli, uplatnil se černý handicapovaný veterán i dědečci z muzeální (dříve bitevní) lodi a překvapivě všechno dobře dopadlo.:)

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) odpad!

Sly se definitivně zbláznil!:( Po zábavné trojce přijít s touhle bezduchou sračkou, to mě až urazilo. Herecké obsazení je vyloženě trapné, ty dvě šťabajzny totální úlet, asijská sekce komická a 50 Cent s tím mladým "komediantem" to zabili úplně. Příběh stupidní, děj veskrze žádný, jen tupá střílečka bez špetky originálnosti či jakéhokoliv humoru.

plakát

Polda - Křídla spravedlnosti (2024) (epizoda) 

Je fajn, že se vrátil Orozovič, ale do takhle bezvýznamné role, to jako by tam skoro nebyl. A mladý Polívka pořád jako nepovedený klon Matáska, to je fakt utrpení sledovat. Herectví jsem nestudoval, ale celkem dobře poznám, kdo hraje dobře (má to přirozeně v sobě) a kdo ne. Možná je to tak blbě napsaná postava, že se to zahrát dobře ani nedá, ale to nic nemění na tom, že z pohodového seriálu je sračka podobná tomu, co v této epizodě zrovna vyšetřují.:) Je docela vtipné, jak si z Křídel spravedlnosti dělají srandu přes postavu Mráze, přitom Polda je teď úplně stejná zoufalost díky Polívkovi.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

Po rozběhnutí třetí série nutno uznat, že slovenská verze je minimálně o jednu hvězdu lepší. Na to, jak dlouho jsme na ní u nás čekali, je to docela ostuda. Kdyby člověka nebavilo pečení a formát soutěže, pomalu se to překlápí do odpadu. Moderátoři nemají moc co nabídnout (hlavně Kopta působí zoufale) a ta blogerka vedle Maršálka je taky úplně o ničem.