Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (123)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Film, který je bitý na několika faktorech: 1. velmi, velmi, velmi špatný herecký výkon Nicoly Peltz. prosím, nenechte ji už nikdy nikde hrát. 2. Délka filmu. Kdyby byl o hodinu kratší, vůbec nic by se nestalo. 3. Překombinovaný příběh, který by neustále chtěl nabírat obrátky, ale jakmile se přehoupne první polovina, už se to nedaří. Na druhou stranu, klobouk dolů, pane Bay, vaše výbuchy aut a vůbec všeho, co vybuchovat může, patří k tomu nejlepšímu v oboru. Ale na tom se film postavit nedá...

plakát

Temné stíny (2012) 

Až na ten konec je to naprosto dokonalý!!! Burton se konečně zase vrací k té své bizarní zvrácenosti, kterou na něm všichni tolik milujeme. Hurá!!!

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Na Pavla Kříže a Mirka Táborského v těch parádních parukách nikdy nezapomenu :D

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Upřímně - čekala jsem mnohem mnohem víc. Výprava a kostýmy byly sice excelentní, ale celkový dojem není nic moc, vlastně můžu mluvit o zklamání roku. Ten film mě nudil.

plakát

Hulk (2003) 

Pokud nepočítám George jako Batmana, tak tohle byl asi zatím nejhorší superhrdinovský film, co jsem kdy viděla. Nedotažené a nudné

plakát

Talisman (2012) 

Líbili se mi ale hlavní protagonisté, příběh, malý klučina Ben a některé záběry kamerou byly prostě skvostné. A vůbec tak ten celkový dojem je spíš na tři hvězdičky než na dvě, i když kdyby byl ten film kratší, nic by se nestalo.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Musí se nechat, že se jedná o nádherný, i když naprosto nereálný příběh lásky. Romanci Ady a Inmana bych asi nerozebírala, podle mě totiž ten film totiž stojí spíš na všech těch minipříbězích okolo. A musím poznamenat, že bez Renée Zellweger by mě ten film asi uspal, protože když vstoupila do děje, film najednou dostal úplně jinou energii a její postava fungovala jako hnací motor až do konce.

plakát

Titanic (1997) 

No... právě jsem se vrátila z kina, zašla jsem si na to 3D a musím říct, že ten film má prostě koule. Co byste mu vytkli? Scénář? Parádní. Obsazení? Dokonalé. Efekty? Neuvěřitelné (nebo možná spíš uvěřitelné). Kamera? Luxusní. Hudba? Úžasná. A takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Cameron stvořil skvostný film, dokázal převyprávět nádhernou lovestory a zároveň obyčejnému divákovi poměrně hodně věrohodně převyprávěl celou tu tragédii i s mnoha pravdivými detaily.

plakát

Miláček (2012) 

Tak... Robertovi fandím, protože věřím, že se z té upírské škatulky jednou opravdu dostane (důkazem toho pro mě byl Remember Me). Ovšem v tomto filmu se to fakt nepodařilo a já jsem pořád čekala, kdy se některé z těch scých milenek zakousne do krku :) Takže tolik asi k hlavnímu upírovi, pardón hrdinovi. Co ale musím vyzvednout, je hudba. Ta se teda mimořádně povedla a krásně podkreslovala tu pařížskou zvrhlost a prasáckost:)