Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3 145)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Hm, tohle se těžko hodnotí. Příběh velmi silný. Ani nevím, jestli už o Hawkingovi něco někdy někde vyšlo. Ale tohle si myslím nádherně jeho příběh zobrazuje. Herecky na velmi vysoké úrovni. Oscar jasně zasloužený a rozhodně se nenechaly zastínit ani ostatní postavy… Moc se mi to líbilo a jsem rád, že si to krom ocenění získalo i oblibu. Nadšení ode mě.

plakát

Velká šestka (2014) 

No, po delší době moc pěkný animák. Začalo to celkem tvrdě, ale hezky se to přelilo v pohodovou akční komedii. Pro mladé diváky paráda, pro ostatní rozhodně těžko zklamání. Mně sedlo hodně a marně jsem hledal chyby. Pobavilo, nenadchlo, ale uspokojilo.

plakát

Svatební cesta (2014) 

Upřímně jsem tento filmek vyhledal kvůli nádherné R. Leslie. A když to mělo i nádech hororu, fakt mě to táhlo ještě víc. Film ale dost zvláštní. Nejsem schopen asi říct, jestli dobrý nebo ne. Líbilo se mi to. Tak nějak mi to přišlo dost originální. Něco nového. Rose se předvedla, slušelo jí to a byla dobrá. Tvůrci si nebrali servítky a krví se nešetřilo, stejně jako záběry, které slabším povahám vyženou poslední jídlo zpět, kudy přišlo… Ale jo, mně to sedlo. Zajímavé, místy dost děsivé a napínavé. Zvláštní konec ve mně spíše nechal smíšené pocity než nadšení nebo že bych byl rád, že konec je. Líbilo, spokojen…

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

No, už to ztratilo veškeré kouzlo. První dva díly bych směřoval na mladší publikum a podle toho to taky bylo milé a příjemné. Zde se už pro mě naprosto nepochopitelně tlačí na pilu. Škoda. Málo vtipné, málo originální. Pár kousků povedených, ale už prosím ne.... Pro mě už začíná být sázka na jistotu, že kde hraje R. Wilson, zásadně nebrat!

plakát

Chlapectví (2014) 

Moc pěkná práce! Film dost originální počin a musím říct, že jsem koukal s nadšením a čekal další a další časový odskok. Skvělý nápad a moc povedené provedení. Chválím volbu herců. Všichni na jedničku. Užil jsem si E. Hawkea. Super super. Možná to nebylo akční, strhující, epické nebo napínavé, ale byl to nádherný životní příběh, ve kterém se kde kdo může zhlédnout.... Krásné.

plakát

Pryč od pece (2013) 

Stylový thriller, postavený na vynikající herecké partě v čele s Ch. Balem. Osobnost vedle osobnosti a fakt jsem si to užíval. Příběh celkem do pozadí, jde o jednoduchou dějovou rovinu. Autoři se vyžili na prostředí, atmosféře a a hlavně charakterech postav. Mistrovská práce!

plakát

Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) 

No, jako já si na nic nestěžoval. Jasně, je to akční B-čko, kde se nedá brát vážně snad vůbec nic, ale mně se to líbilo. Akční jednohubka z vikingského prostředí nemůže urazit. Nic, co by mi tam vadilo. R. Kwantena rád uvidím kdekoliv... Jako fakt ano. Slabé, ale pohodové.

plakát

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2009) 

Hm hm hm... Víc koz, víc krve, víc vnitřností... méně zábavy, méně J. Wade.... už to nebylo ono.... ale nezatracuju... Celkově trilogie moc mile potešila. Stálo mi to za to :) :) :)

plakát

Krvavá hostina 2: Masakr (2008) 

Dvojka přímo navazuje a zdá se mi, že to ani moc neztratilo z kouzla jedničky. No, kouzla... mně se to líbí, je to blbost totální. lidé umírají tak hloupě, že to skoro ani nejde... ale to zachraňuje právě ten nadhled, který je cítit z každé scény. Líbilo. Sedlo... A Jenny Wade je opravdu kus.

plakát

Krvavá hostina (2005) 

Hrozně, hrozně moc divnej počin :). Já fakt nevím... Je to vtipné, akční, krvavé, pitomé, lekavé, sexy, ... všechno dohromady... šlape to dobře, jen člověk musí naprosto vypnout, nepřemýšlet. Mně se to trefilo do noty. Neměl jsem se nechat zlákat na pokračování, ale to už nevrátím. Zajímavá práce, opravdu. Není to pro slabší povahy. Ale fakt to funguje..