Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (254)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se od soudruhů dočetl, že se nebude cenzurovat slovo "hovno" a "prcat", když to bude alespoň trochu vtipně zapojené. S trochou štěstí se pokusím o nový model psaní komentářů. Noc v muzeu je hovno drama, cheche. Ale prcat na to, chichi. Hlavně, že je sranda, jééééécheche. Hooooovno. :)))))) Legrační. A velmi. Prcat ježka do ucha. Ben Stiler se snaží o svého křupana, bezoskarově, bohužel - výkon na hovno a prcat dvakrát! Přesun do Londýna stojí za hovno a za půl prcání. Jee, to je ale švanda. Jejich muzeum nabízí hovno zábavu, jako kdyby těm prcálistům scénářů došly nápady. Ale přesun do Esherova obrazu byl celkem svěží, to se mi líbilo, to na hovno nebylo. No, nuda jak prcání hovna, buhehehe. Ten je za sto... Já prej: prcání hovna :)))) No nic, tak já už jdu taky do prdele, tohle je o hovně, fakt. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsem ale nemohl překousnout. Čeho je moc, toho je příliš a vaření z vody kvůli vykřesání dalších dílů nejvíce ubližuje právě komediím a poté ještě hororům. Třetí Noc v muzeu je exemplárním příkladem tohoto pravidla, které si troufám říct, že neshledávám mezi filmy jenom já. Jedno z nejnudnějších pokračování “evr”. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do muzea chodím stejně rád jako k zubaři, a to dentistům možná křivdím, protože pozorování dávné dáávné dááávné dáááá...uááá...chrrrr...vné historie rozházené po šesti patrech mě obyčejně bolí víc než broušení řezáků. Když si vzpomenu, jak mě zničila i Benova předchozí prohlídka, je závěrečná nota muzejního trylku vlastně majstrštyk. Samozřejmě nikdo z nás neměl šanci vidět něco nového, ale to už holt tak v muzeu chodí, že je v něm věčně všechno při starém... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik série "Night In The Museum" a Robina Williamsa som si nenechal ujsť ani tretí diel. Osobne si myslím, že veľmi ťažili z úspechu prvého filmu, ktorý bol podľa mňa súčasne aj tým najlepším. A to sa nezmenilo. Tretí film je kreatívny v oblasti Akmenrahovej dosky, scénka kde hrdinovia skončia v obraze je vtipná aj zaujímavá a má pár vtipných momentov, no na iných miestach vie aj skutočne ukázať nie príliš inteligentú a zaujímavú komédiu. Na druhú stranu sa mi film asi ale páčil viac ako druhý film. Čo som od filmu čakal, to som aj dostal. Ben Stiller je sympatický herec a ani ostatní za ním moc nezaostávajú. Radšej si pozriem niečo takéto, ako keby som mal vidieť ďalší film s Martinom Lawrencom o tom istom. Takže asi toľko by som povedal. Vlastne... ešte jednu vec by som pridal. Je vo filme fajn vidieť ešte aj Robina Williamsa a Mickeyho Rooneyho. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Theodore Roosevelt, prezident Spojených států Amerických. - Ani zbla netuším, co to značí." Vynikající hledač grálu sir Lancelot a závěrečná parodie na Hříšný tanec jsou jediná dvě pozitiva, která jsem v muzeu zahlédl. To ostatní tady už totiž bylo a já patřím mezi ty nešťastníky, kteří ani při první návštěvě muzea neskákali nadšením mezi oživlými exponáty. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama