Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Tenhle film je skvělý, patří k jednomu z mých nejoblíbenějších filmů asi tak do top 50, ale já mu prostě nemůžu dát 5*. Nebudu prozrazovat komu jsem fandil, nebo nefandil, ale konec filmu je podle mě slabota, čekal jsem lepší vyvrcholení a i když jsem se v nedávné době díval znovu na tento snímek, nemohu hodnotit jinak než čtyřmi *!

plakát

Cyborg (1989) 

Bohužel u tohoto filmu jsem usínal.A když byl konečně konec, hluboce jsem si oddychl.Pana Van Damma mám moc rád, ale tenhle film vážně ne.

plakát

Černá labuť (2010) 

Tohle byl třetí film, který jsem od Darrena Aronofskyho viděl a můžu říct, že to je opět za 5*. Jak jinak, skvělá režie, nádherné ženy, skvělé herecké výkony a mohl bych pokračovat do nekonečna. Tohle prostě nemá chybu.

plakát

Černočerná tma (2000) 

Při shlédnutí tohoto snímku jsem objevil můj vztah k herci Vinu Dieselovi.Hned se dostal na 1. místo oblíbenosti mých herců.A to díky Černočerné tmě.Pěkná atmosféra, pěkný děj a herecké výkony.Krása.

plakát

Černý orel (1988) 

Bohužel stejný pocit, jako u Kyborga.I když možná, že ještě horší.Začátky jsou vždycky těžké a u tohoto snímku to není vyjímka.Bohužel.

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Ze začátku jsem ani pořádně nevěděl o co jde. Ale poté co jsem uviděl Banderase mi bylo všechno jasné, co pokoj to jiný režisér. A samozřejmě jako třešnička na dortu Quentin Tarantino.Skvělá komedie.

plakát

Dařbuján a Pandrhola (1959) 

Jedna z nejlepších, ale opravdu pro mně nejlepších českých pohádek. Skvěle zahrané, výborný scénař, prostě všechno je tip ťop. Neznám dítě, které by si na této pohádce nepochutnalo, vážně bezva.

plakát

Desperado (1995) 

Skvělý film. Vážně kultovní snímek a skvělý počin od Roberta Rodrigueze.Soundtrack, Banderas s pouzdrem od kytary plným bouchaček, Danny (vrhač nožů) Trejo, skvělý ( i když moc nevyužitý) Steve Buscemi a jako tečka za tím vším skvělý záporák Bucho v podání Joaquima de Almeida. Vážně záporák bucho se mi hodně líbil. 95%

plakát

Drž hubu! (2003) 

Když se sešli tihle dva ve filmu nevěděl jsem co čekat. Ale jakmile jsem viděl úvodní scénku z Gérardem, nemohl jsem se přestat smát. Tohle duo v tomhle filmu mně doopravdy dostalo. Skvělá komedie. 95%