Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (78)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Perfektní popis inspekce z vyšších kruhů. Lidé z generálního nepřijeli pomáhat řešit situaci. Inspektoři potřebuji krev. Krmí se štrůdlem a neodejdou, dokud se nedočkají požadované krve. Úžasná analogie o zmaru z mocných.

plakát

Na vlnách Jadranu (2023) (seriál) odpad!

Má scénář některého dílu více než 3 řádky? Očekávají tvůrci tohoto seriálu u cílového diváka vyšší IQ než 107? Příští série se bude jmenovat Na vlnách Mississipi? Proč tam nehraje Agáta Hanychová? Spadne v závěrečné epizodě Jan Tleskač se svým létajícím kolem z útesu a Matěj Hádek ho zachrání při boji s chobotnicí?

plakát

Na vlnách Jadranu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Zřejmě se jedná o epizodu vytvořenou absolventy inkluzivního studia scenáristiky. Na hodně ujetém letním festivalu nezávislého filmu by to mohlo mít úspěch. Na seriál Chlapi a chlapci to však nemá ani náhodou. Taková plechová kavalerie po Chorvatsku. Dej si sedm piv a jednou zelenou na chorvatské pláži a večer sjedeš všechny díly dřív než vysypeš oblázky z plavek a bot do vody. Lančmít pak bude líp chutnat. Hodnocení ODPAD je urážkou odpadu.

plakát

Na vlnách Jadranu - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

Nudné jak den smažení v horku na chorvatské kamínkové pláži. Kdyby tam byla zápletka se zkaženou paštikou a ukradenou plechovku Starobrna, byl by to proti obsahu této epizody úžasný akčňák. Tenhle seriál snad může zachránit už jen vyšetřování krádeže gumičky z policejních plavek Matěje Hádka.

plakát

Osada - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

"Tak jsem ty humry jedla v Třebíči..." Dobrý rozjezd. Těším se na další díly.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Netušil jsem, že je Prima schopna natočit tak dobrý seriál. Zdárně tu supluje to, co by měla vysílat veřejnoprávní televize. Snad se paní Malá a pan Vichr dívají.

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Tak pravdivé, že tomu ti, kteří to nezažili, nemohou věřit. Absurdní svět ovládaný předvojem dělnické třídy.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Hvězdička za Terezu Ramba (kdo viděl první část filmu, ví proč), druhá za kameru. Odešel jsem v polovině. Víc té moudrosti, člověčenství a lásky bych neunesl.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Očekával jsem veselou řachandu, ale onen příběh má hlubší rozměr. Výborná je postava autorova tatínka napsaná podle bývalého brankáře hokejového klubu z Pardubic, skutečného otce Dominika.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Když se na TV obrazovce objevilo, že tento film by nevznikl bez našich poplatků, tak můj první pocit byl, že by to bylo dobře.