Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Recenze (27)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Rámující příběh dobrý,  jeho banální konec je takový, jak se může v životě stát. Smutným nehodám a nehodám se vyhnout nelze.  Jednotlivé případy jsou vlastně taky ze života, problémy pramenící z lidské hlouposti se určitě ději. Jen jsou prakticky všechny podané tak, že se to jen těžko přežvykuje, natož aby to šlo snadno strávit. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Řada recenzentů to tady napsala. Pod hladinou nebyl zázrak, ale tohle je síla v tom nejhorším slova smyslu. A to nás čeká ještě konkurenční projekt Novy, který se aspoň tváří jako komedie. Tohle je trapárna, kde kromě Hádka staršího, který vypadá jako feťák nás straší ještě odpúuzující slovenská dvojka Kramár a Šišková...mám Chorvatsko rád (tedy spíš Istrii s Dalmácií), je tam krásně a jediné, co mi tam vadí jsou Chorvati. Tady je lepší si asi pustit nějaký cestopis...končím, dál to nedám a zůstane mi tedy navždy skryto temné tajemství smrti Sandry Novákové, které bude asi stejně "šokující", jako příčiny fobie z potápění policejního potápěče Hádka na Slapech. P.S. Po zhlédnutí Hvaru na Nově se Nově hluboce omlouvám - je o několik levelů výš než tahle laciná poloamatérská sračka. Inu, na Primě je třeba držet laťku, že paní Hornová? Sračka se Smetanou, další sračka s Hádkem a spol..kam kráčíš Primo? Za TV Barrandov? ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že v jeden rok se v Chorvatsku točí dva seriály. Jeden pro Novu, další pro Primu. V hledání originality kde a jak vyšetřovat zločiny filmaři zašli ještě dál a přesunuli se z Česka do oblíbené destinace turistů. Na vlnách Jadranu toho ale nemá moc k nabídnutí. Řada případů působí banálně, takže jediným pozitivem je fakt, že tvůrci z ničeho netvoří cokoli a poukazují i na fakt, že se v Chorvatsku s turisty řeší něco jiného než jen obligátní vraždy a loupeže. Stejně banální je i rozuzlení ohledně Alice. V seriálu tak za pohled stojí především krásy této jižní země a herečky. A to nemluvím o faktu, že závěr nepůsobí zrovna ukončeně. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní příklad totální scénáristické bezmocnosti a zcela bezduchého seriálu, který nemá divákovi vůbec co nabídnout (teda kromě slunečného počasí a čistého moře). Je to fakt strašná bída, ztracených x hodin mého života. Seriál zcela ztratil ducha původního seriálu Pod hladinou, který měl aspoň slušné postavy a jakž takž slušný děj. Tohle nemá vůbec nic. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začali jsme na Slapech, pokračujeme na Jadranu, 3. série by se mohla odehrávat v Karibiku a 4. u Mare Tranquillitatis, dál už si radši netroufám hádat. Tahle série je opět mix žánrů, mezi kterými kriminálku hledám většinu času marně. Staré ani nové postavy nejsou moc zajímavé, dějové linky totéž. Ale je to přecejen o něco lepší než nekonečné telenovely typu zoo, kde už po 500 dílech mají tvůrci problém vymyslet dosud nepoužitou zápletku, takže se dostávají do naprostých absurdit a člověka už tam nepřekvapí ani přílet mimozemšťanů. K tomu naštěstí u 6dílného seriálu nedojde. Vzhledem k tomu, že režisérem projektu je opět Vojtěch Moravec, je překvapující, že byla odstraněna (doslova) postava Alice ztvárněná jeho manželkou Sandrou Novákovou. Skoro to vypadá, že si na tuhle dovolenou na Brač chtěl vyrazit bez ní :-) ()

Galerie (109)

Zajímavosti (6)

  • Policisté najdou prázdný člun a vytáhnou jej na miniaturní „záchranářský“, tedy policejní člun. Ve všech následujících záběrech není po oranžovém člunu ani památky. (pjotri)
  • V závěru seriálu Pod hladinou (od r. 2023) odjíždí poručík Zach (Matěj Hádek) z ČR do Chorvatska, protože jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka krajského policejního ředitelství, si našla jiného přítele a Zach jim nechce dělat křena. Opouští tedy Česko a oba milence a odchází „na misi“ do Chorvatska. Jenže hned v prvním díle se dozvídáme, že v Chorvatsku všichni Alici znali a všem je strašně líto, že tam loni zahynula. (pjotri)
  • Točilo se na chorvatském ostrově Brač poblíž Splitu. (sator)

Reklama

Reklama