Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (93)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Seriál o dvou poněkud šílených ajťácích pracujících v pozapomenutém informačním oddělení firmy Reynholm Industries patří právem mezi nejoblíbenější sitcomy. Během 24 dílů vás Roy s Mossem vtáhnou do svého suterénu plného absurdních a komických situací, říznutých suchým britským humorem. Doporučuji i další, viz článek - https://blog.hawaj.cz/4-nejlepsi-serialy-z-kanclu-ktere-byste-nemeli-minout/

plakát

Antikrist (2009) 

Antichrist není filmem pro každého, není to ani film na neděli, natož pondělí nebo na úterý. Je složitý a náročný, a abych řekl pravdu, dalo mi to celé velký problém se nad tím vůbec zamýšlet. Miluji dlouhé a zdánlivě nicneříkající scény, které dokonale dokreslují pozadí filmu, a těch tu není zrovna málo. Je pravda, že ani já nepotřebuji vidět detailně pohlavní orgány herce, abych měl pocit, viděl naturalistické, oduševnělé, originální dílo.. Ale ono originální je!

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Po odvysílání Tondy Blaníka jsem si snad ani nedokázal představit, že může na Streamu přijít něco lepšího. Ale ono přišlo! Horší ale je, že je většina příběhů založena na reálných a skutečných historkách. Pak běž navštívit autobazar.

plakát

Autobazar Monte Karlo - Finančák (2016) (epizoda) 

Zatím rozhodně nejlepší díl průměrné druhé série. Výborně zahrál Plesl, výborná scéna z „podžidle“. Klobouček.

plakát

Avatar (2009) 

Neuvěřitelný, famózní, velkolepý, revoluční snímek J. Camerona. Grafika nadstandardní, ale doporučuji 3D. 2D rozměr je o třídu níž. Každou chvíli máte pocit, že sám brouzdáte džuglí. Mohli by jste mi oponovat, že je to v každém Imaxu, ale není tomu tak. Právě u tohoto velice kvalitně zpracovaného díla jste neustála a častěji vtažení do víru děje. Musím dodat, že je to jeden z nejdelších filmů, které jsem absolvoval v kině a ani minutu jsem se nenudil. Mohu jen doporučovat. Mé hodnocení 9/10.

plakát

Avengers (2012) 

Konečně jsme se dočkali nejlepšího super-hrdinského zpracování a nářezu současně. Herecká pastva pro oči, velkolepá opera, koncert, který svým burácením připomíná bouři nad oceánem. Tak to má vypadat, tak to má být. Scénář je vybroušený k dokonalosti, všichni dostávají svůj zasloužený prostor, vše klape lépe než ten nejzachovalejší motor, akce je stylová a odpovídající, hlášky jsou nadupané, nápadité, dokonalé, humor sedí a je inteligentní. Nejlepší akční, nadupaná super-hrdinská jízda, která se od začátku rozjede a ze které není šance vyskočit, nejlepší super-hrdinský film, který je strhující a velkolepý, že jsem doposud žádný jiný lepší neviděl. Týmovka, která má zasloužené místo na vrcholku slávy.

plakát

Barbora Poláková: Nafrněná (2015) (hudební videoklip) 

Velmi dobře natočené, jinak by se to nestalo takovým „virálem“. Přeci jen na české poměry mít přes dvacet milionů zhlédnutí na youtubu? Buď to svědčí a zvrhlém vkusu publika, nebo kvalitách písničky/klipu.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Pokud za sebou máte krušný den a toužíte po opravdu černém humoru, seriál Black Books je jeho ztělesněním. Neocitnete se v klasické kanceláři, ale v antikvariátu, které je pracovním prostředím jednoho velmi cynického Ira a kde se odehrává většina pološílených dialogů a situací. I další TOP seriály zde - https://blog.hawaj.cz/4-nejlepsi-serialy-z-kanclu-ktere-byste-nemeli-minout/

plakát

Černý Petr (2012) (studentský film) 

Nehodnotím obsah, ale film po technické a filmařské stránce..

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

I dnes se rád podívám na něco jako je tento seriál starší skoro než já. Libuji si v seriálech, ale tento patří mezi jeden z mých oblíbených. Anglický humor je prazvláštní, ale já si jej zamiloval..