Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

adako 

všechny recenze uživatele

Je pravda že vtipov tu je poredšie, strašne však žeriem tú atmosféru. Celý Čtvrtníčkov prejav, skvelo použitá hudba a všetko, pôsobí to neskutočne obyčajne, ale v tom dobrom zmysle. Je to celé od začiatku do konca uveriteľné a veľmi neumelé, proste presne tí obyčajní, ničím nie výnimoční ľudia akých stretáme každý deň. Zväčša sa pokusy o takúto prirodzenosť končia ešte väčšou umelosťou (mám na mysli hlavne česko-slovenskú kinematografiu), a preto je Monte Karlo podľa mňa skvost. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě série a musím říct že ta 2. byla o něco lepší, přišlo mně že díly byly lépe vyváženy a nebyly zde takové propady, jako v 1. sérii, kde jeden díl byl super a druhý trapný. Každopádně taková nekorektní zábava, u které jsem se dokázal několikrát pořádně zasmát. Nevím jestli plánují dělat pokračování, ale už bych o to moc nestál, přeci jen si neumím představit, co by chtěli v tomhle autobazaru ještě vymyslet. Takže za mě tyhle 2 série 4* naprosto oprávněně, kdyby stejně kvalitní seriály dávali v televizi, tak bych jí občas i zapnul. No a samozřejmě Petr Čtvrtníček v roli, která mu prostě sedla. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Hlášky nejsou tak dobré jako má Blaník ale přesto stojí za to na to koukat. Čtvrtníček prostě pořád umí a mnohé gagy zavání nostalgií České sody. Obsazení Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské hodnotím celkem kladně, i když se jim kvůli krátké délce dílů nedostává příliš prostoru. Mám jen obavy aby se to dalo scenáristicky utáhnout, přeci jen téma podvodného autobazaru nejde dojit donekonečna. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jiní šmejdi. 1) Řemeslníci (samozřejmě že jenom někteří z nich) tvoří zvláštní skupinu šmejdů. Jejich šmejdství je sofistikovanější, než u prodavačů pánví a dek. Zneužívají toho, že je po jejich službách poptávka a že někteří lidé nemají ani potuchy o tom, co a v jaké kvalitě mají dostat. Nemusím uvádět příklady, každý je dobře zná z vlastní zkušenosti._____ 2) Scenáristům a zejména hercům se podařilo vychytat jazykový projev i mentalitu podobných šmejdů do detailu. Zásadní roli na tom mají herci: 51letý typově neobyčejně přesný Petr Čtvrtníček (majítel autobazaru), 41letý Jaroslav Plesl (automechanik) a 29letá boží Lucie Polišenská (Bublina). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)

Reklama

Reklama