Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (8)

Pete Davidson (herec / scenárista / tvůrce)

03.05.2021

Peter Michael Davidson je znám jako herec, komik a stand-up komik. Má mladší sestru Casey a v sedmi letech přišel o otce, který zasahoval při teroristickém útoku 11. září 2001 jako hasič přímo u newyorských dvojčat. Trpí Crohnovou chorobou a v pubertě si prošel obdobím, kdy si pohrával se sebevražednými myšlenkami, ale hudba… (více)

Gaten Matarazzo (herec)

28.02.2018

Gaten John Matarazzo III, jak zní celé Gatenovo jméno, pochází z New Jersey a je prostřední ze tří sourozenců. Svůj kariérní debut si odbyl již v devíti letech a to přímo na divadelních prknech Broadwaye, kde účinkoval jako Benjamin v muzikálu „Dobrodružství Priscilly královny pouště“ a také jako Gavroche v „Bídnících“.Gaten… (více)

Brent Sexton (herec)

03.08.2013

Brent Sexton se narodil v St. Louis ve státě Missouri. Tento televizní, filmový a divadelní herec absolvoval EUREKA HIGH SCHOOL a  ELON University, po jejímž ukončení cestoval téměř pět let s divadelní společností po Evropě a Spojených státech jako důstojník Krupke a detektiv Schrank ve WEST SIDE STORY.Brent Sexton si televizní… (více)

Laurence Fox (herec)

02.02.2012

Laurence Fox se narodil v anglickém Yorkshiru Jamesi Foxovi a Mary Elizabeth. Pochází z pěti sourozenců, z nichž se herectví věnuje jen on a jeho jediná sestra Lydie. Jeho strýcové Edward Fox, Robert Fox a Daniel Chatto však také nejsou ve filmovém průmyslu žádnými nováčky.Laurence ve svých 13 letech nastoupil na Harrow School,… (více)

Andrew Howard (herec / scenárista)

12.11.2011

Andrew Howard je velšský filmový, televizní a divadelní herec. Tento rodák z Cardiffu je 182 cm vysoký, ženatý s herečkou Sarah Essex. Jeho nejvýraznější divadelní rolí je Alex Delarge v Mechanickém pomaranči nebo také Oresto z Elektry. Jako divadelní herec to doháhl až do ROYAL NATIONAL THEATRE, také působil v nezávislém… (více)

Nicholas Farrell (herec)

30.10.2011

Nicholas Farrell rozený jako Micholas Frost je anglický filmový, televizní a divadelní herec. Narodil se v roce 1955 v britském městě Essex.K jeho prvním filmovým rolím patří Aubrey Montague z filmu OHNIVÉ VOZY. Ze seriálových byl Edmund Bertram v televizní adaptaci Jane Austenové MANSFIELD PARK. Nicholas se objevil jak v… (více)

Christopher Egan (herec)

30.10.2011

Christopher Egan nebo také zjednodušeně Chris se narodil v roce 1984 v Austálii. Než se začal věnovat herectví, studoval tanec a gymnastiku na McDonald colegge, objevil se v několika reklamách a okrajově dělal i modeling.V roce 2003 se z rodné Austrálie přestěhoval do Los Angeles, kde se už začal naplno věnovat herecké kariéře.… (více)

Stella Gonet (herečka)

16.10.2011

Stella Gonet je skotskou divadelní, filmovou a televizní herečkou. Absolvovala Royal Skottish Academy hudby a dramatu. Pochází z velké rodiny z dvanácti dětí.U nás je známá především jako Beatrice Eliott ze seriálu SALÓN ELIOTT (1991-1994), kde ve třech sériích ztvárnila jednu ze dvou hlavních rolí sester Eliottových. Seriál… (více)

Reklama