Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Kdyby to šlo,dal bych těch hvězdiček i 10.A pak znovu a znovu a zase znovu!!!!!!!

plakát

Avatar (2009) 

Vůbec mě nepřekvapí až se za nějaký čas z novin nebo tv dozvím, že je pan Cameron již delší čas nezvěstný, a že snad jedinou stopou by mohla být ta ohořelá díra ve stropě jeho domu. 1.1.2015 - Děkuji cinestaru za novoroční projekci Avatara 3D. Sice jsem ho viděl už ani sám nevím kolik krát, pořád to je jako poprvé!

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Čekal jsem všechno možné, jen né takovou blbost!Čím víc se "film" blížil konci, tím víc jsem se cítil trapněji, že se na něj ještě dívám.Po velkém finále s poldama se mi nevím proč okamžitě vybavili jejich kolegové ze Simpsnů.A to jsem měl na začátku strach, že se budu bát.

plakát

Uvězněni v čase (2007) 

Tak nevím, co si o tomto filmu myslet.Téma výborné, ale zpracování hrozné.Jenom kretén si může zranění na čele ošetřit tak, jak to udělal náš hrdina.Mít ještě pár odřenin na těle, běhal by tam jako mumie.A ty nůžky!? Kdyby měl aspoň kvér tak tu buchtu co se musí svlíknout pochopím, ale takhle.Vlastně každou jinou bych pochopil, tahle byla tak blbá, že i kdyby ji řekl třeba "vyser se, ale nesundávej si kalhoty" tak ona by to udělala.No, nelíbilo se mi to.A tu jednu hvězdičku dávám...ehm...no aby se neřeklo.

plakát

2012 (2009) 

Film se mi hodně líbil.Vypnul jsem mozek a vnitřně jsem se přenesl do doby, kdy jsem šel na Den Nezávislosti.On celý ten film je vážně stavěný pro devadesátá léta, proto možná tolik humbuku, že je hrdina "nesmrtelný"a má v každé situaci "z pekla štěstí".Až na několik malých vyjímek parádní efekty a vlastně i celý film.80%

plakát

Ve stínu upíra (2000) 

"Shadow of the Vampire JE nejlepší film mého života!"Jasně, takhle by to asi začít nemělo, ale tohle přesně vystihuje můj názor na toto dílo!Film na mě působí jako hypnotizér, který na začátku ani nemusí počítat do deseti a má mě v absolutní moci.Malkovich jako vždy výborný a Dafoe?Pro mě ten nejlepší upír, kterého jsem kdy viděl.Kdyby upíři vážně existovali,byl by tento film výborný studijní materiál pro doktory psychologie, aby pochopili jejich vnitřní emoce, kdy poslední zbytky lidskosti jsou na kusy rozervány jejich prokletím a touhou po krvi.Když jsem pak viděl předlohu od Friedricha W. Murnaua, opravdu mi běhal mráz po zádech!